INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  EURO 2020

EURO 2020 // Florin Talpan, prima reacție după ce UEFA a spus că FCSB e Steaua: „Își bat joc de noi!” + juristul, vehement și cu FRF

Articol de - Publicat joi, 28 noiembrie 2019 18:09

Florin Talpan, juristul CSA, a oferit prima reacție după ce UEFA a scris într-un ghid că „Fotbal Club FCSB a învins-o pe Barcelona în finala Cupei Campionilor Europeni din 1986”, oferind astfel clubului deținut de Gigi Becali palmaresul integral al Stelei.

  • Înaintea tragerii la sorți pentru grupele EURO 2020, UEFA a trimis jurnaliștilor acreditați un ghid online despre România și București, orașul care va găzdui evenimentul de sâmbătă, ora 19:00
  • Tragerea la sorți va fi în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la ProTV

„Nu e nimic surprinzător. E doar o nouă dovadă a lipsei de respect pe care Federația Română de Fotbal o are față de Steaua București și față de deciziile pronunţate de instanţele judecătorești.

Și dau vina pe Federația Română de Fotbal pentru că această entitate refuză să facă cunoscute la UEFA deciziile pronunţate de instanţele judecătorești care învederează foarte clar că FC Fcsb nu este Steaua”, a fost reacția lui Talpan.

EURO 2020 // Florin Talpan, prima reacție după ce UEFA a spus că FCSB e Steaua: „Își bat joc de noi!” + juristul, vehement și cu FRF

Paragraf din ghidul UEFA

„De altfel, nici nu e nevoie de aceste hotărâri ca cineva să știe că acea echipă nu e Steaua. E destul să te uiți la actul său de înființare. Pe el scrie 2003. Atunci vă întreb: Cum poate o echipă înființată în anul 2003 să câștige o cupă în 1986?

Răspunsul este că nu poate. Iar eu voi lansa acum o provocare în spațiul public. Le cer celor de la FC Fcsb să demonstreze că echipa lor a fost înființată în 1947. Nu au reușit să facă acest lucru în sălile de judecată, unde instanțele au decis deja că echipa FC Fcsb nu deține palmaresul nostru”
Florin Talpan

De asemenea, Talpan și-a continuat criticile la adresa FRF și afirmă că entitatea Steaua este discriminată de către forul condus de Răzvan Burleanu.

„Din păcate, Steaua București este discriminată de către FRF, care s-a poziționat foarte clar în acest conflict de partea celor de la FC Fcsb. Și amintesc aici că FC Fcsb ar fi trebuit să îşi înceapă activitatea din liga a 4-a, conform ROAF, şi de asemenea ar fi trebuit sa fie dezafiliată, în momentul în care s-a dovedit ca s-a afiliat la FRF cu un nume fals pe care nu au avut voie să-l folosească”, afirmă acesta.

„Își bat joc de cel mai important brand sportiv din România”

„Noi nu înțelegem de ce suntem discriminați de către FRF. Sugerează cumva domnul Burleanu că acel club e mai important decât noi? Și, dacă chiar ar fi mai important, asta înseamnă că drepturile noastre nu trebuie respectate?

FRF și UEFA se laudă că nu discriminează, dar fix asta fac. Își bat joc de cel mai important brand sportiv din România și îi murdăresc imaginea. E incredibil că, după 5 ani de la decizia din dosarul pentru marcă, încă mai continuăm cu aceste povești penibile”, a mai declarat Talpan.

„Așa cum am mai zis, e o dovadă de ignoranță și lipsă de respect faţă de cel mai important club sportiv din Romania. Eu unul sunt profund dezgustat de această propagandă mizerabilă și chiar am ajuns să îi înțeleg pe toți acei suporteri care urăsc Federația Română de Fotbal”
Florin Talpan

EURO 2020 » DECORAȚIUNI DE CRĂCIUN CU TEMATICĂ SPORTIVĂ ÎN CENTRUL BUCUREȘTIULUI: 

VEZI ȘI:

Jurnalistul Vali Moraru, izbucnire după ce FRF a refuzat întrebările GSP: „E singurul ziar de print din România!” + „Burleanu e ca-n Scînteia '88! Rădoi are ce să își reproșeze”

VIDEO // Mirel Rădoi, prezentat ca selecționer: „Vă promit că atitudinea se va schimba” + Răzvan Burleanu: „E un contract pe 2 ani”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (63)
2530749423646414
Calin Crisan  •  29 Noiembrie 2019, 09:56

Daca iti schimbi numele dupa 20 de ani, inseamna ca te nasti atunci?

catalynn
catalynn  •  29 Noiembrie 2019, 08:34
Postat de hn8199 pe 29 Noiembrie 2019, 03:15

FT juristul PSD ... asa ar trebui sa incepi... Si tu care ai scris asta esti un Talpan mai mic... hahaha Ce legitimitate mai poate as aiba acest impostor dupa ce o Romanie a votat clar pentru o justitie dreapta ,

Cam cât de prost poate cineva sa fie sa își imagineze ca Talpan e omul PSD când tocmai ei i-au pus mereu piedici!? Răspuns: cât un fcsbist de prost! :-)))

hn8199
hn8199  •  29 Noiembrie 2019, 03:15

FT juristul PSD ... asa ar trebui sa incepi... Si tu care ai scris asta esti un Talpan mai mic... hahaha Ce legitimitate mai poate as aiba acest impostor dupa ce o Romanie a votat clar pentru o justitie dreapta ,

Vezi toate comentariile (63)
Comentează
Close