CAMPIONATE  ·  EURO 2020

Scenariu incredibil lansat de un nume mare din Serie A: „EURO 2020 trebuie decalat”

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de — Vineri, 06 Martie, 10:39

Damiano Tommasi (45 de ani), fost jucător la Roma și actualul lider al Asociației Fotbaliștilor Profesioniști Italieni, spune: „Coronavirus afectează lumea întreagă”.

Președintele Asociației Fotbaliștilor Profesioniști Italieni cere nici mai mult, nici mai puțin decât decalarea Campionatului European.

Damiano Tommasi, 45 de ani, fostul internațional italian, ex-Roma, susține că „astfel se pot recupera meciurile din competițiile interne. Coronavirus nu este doar problema Italiei, afectează lumea întreagă”. 

De teama fanilor veniți din nordul Italiei, primăria din Nürnberg vrea să anuleze amicalul Germaniei cu squadra azzurra, din 31 martie.

Coronavirusul pune stop fotbalului! Competițiile din Italia continuă să fie afectate

Epidemia de cornavirus perturbă grav şi Cupa Italiei, ambele semifinale fiind amânate. Mai mult, până la 31 martie nu vor mai avea loc evenimente sportive decât cu porţile închise!

Cele 27 de noi decese înregistrate marţi i-au speriat pe italieni. Ameninţarea extinderii epidemiei Covid-19 i-a făcut pe guvernanţi să adopte măsuri mai drastice şi în privinţa fotbalului, şi a oricăror manifestări publice. 

La recomandarea Comisiei Ştiinţifice Medicale şi a premierului Conte, până la sfârşitul lunii nu vor mai putea avea loc evenimente sportive decât, în cel mai bun caz, fără suporteri. Serie A îşi închide porţile cinci etape!

Vezi și: Un bărbat din Vatra Dornei a murit după ce un jandarm l-a presat la pământ. Ce a urmat

Libertatea

Comentarii (1)

Alexandru Cristian Vasile-Bugarin  •  06 Martie 2020, 14:43

E si epidemiolog?

Vezi toate comentariile (1 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:00 Fotbal, Premieră

La Liga Top Gol

Digi 3
Program TV complet

Liga 1