INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  EURO 2020

Scenariu incredibil lansat de un nume mare din Serie A: „EURO 2020 trebuie decalat”

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat vineri, 06 martie 2020 10:39

Damiano Tommasi (45 de ani), fost jucător la Roma și actualul lider al Asociației Fotbaliștilor Profesioniști Italieni, spune: „Coronavirus afectează lumea întreagă”.

Președintele Asociației Fotbaliștilor Profesioniști Italieni cere nici mai mult, nici mai puțin decât decalarea Campionatului European.

Damiano Tommasi, 45 de ani, fostul internațional italian, ex-Roma, susține că „astfel se pot recupera meciurile din competițiile interne. Coronavirus nu este doar problema Italiei, afectează lumea întreagă”. 

De teama fanilor veniți din nordul Italiei, primăria din Nürnberg vrea să anuleze amicalul Germaniei cu squadra azzurra, din 31 martie.

Coronavirusul pune stop fotbalului! Competițiile din Italia continuă să fie afectate

Epidemia de cornavirus perturbă grav şi Cupa Italiei, ambele semifinale fiind amânate. Mai mult, până la 31 martie nu vor mai avea loc evenimente sportive decât cu porţile închise!

Cele 27 de noi decese înregistrate marţi i-au speriat pe italieni. Ameninţarea extinderii epidemiei Covid-19 i-a făcut pe guvernanţi să adopte măsuri mai drastice şi în privinţa fotbalului, şi a oricăror manifestări publice. 

La recomandarea Comisiei Ştiinţifice Medicale şi a premierului Conte, până la sfârşitul lunii nu vor mai putea avea loc evenimente sportive decât, în cel mai bun caz, fără suporteri. Serie A îşi închide porţile cinci etape!

Vezi și: 

Alarmă la Ajax » Antrenorul secund al lui Răzvan Marin, în carantină din cauza coronavirusului

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
1223953254372879
Alexandru Cristian Vasile-Bugarin  •  06 Martie 2020, 14:43

E si epidemiolog?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează