INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AJAX

Alarmă la Ajax » Antrenorul secund al lui Răzvan Marin, în carantină din cauza coronavirusului

Articol de - Publicat vineri, 06 martie 2020 10:04

Christian Poulsen, asistentul lui Erik ten Hag, dar și alți doi membri ai staffului tehnic, trebuie să stea o săptămână acasă după ce danezul a organizat o petrecere la care a participat și o persoană bolnavă de coronavirus

Nimeni de la Ajax nu mai e liniștit. Nici Răzvan Marin. S-a descoperit că danezul Christian Poulsen, antrenorul secund, care a împlinit 40 de ani, a organizat o petrecere week-end-ul trecut. Printre invitați, au fost doi membri ai staffului tehnic, dar și o persoană depistată pozitiv la coronavirus joi, cinci zile mai târziu. De aici, alarma!

Protejează baza De Toekomst

Preventiv, doctorul clubului i-a trimis pe cei trei în carantină. O săptămână, nu mai vin la antrenament, sunt izolați, a dezvăluit De Telegraaf. "Lăncierii" temându-se ca virusul să nu pătrundă în centrul sportiv De Toekomst, unde se pregătesc și toți juniorii roș-albilor. "Ar fi un scenariu teribil ca baza de pregătire să fie contaminată", a comentat cotidianul din Amsterdam.

Cine îl va ajuta pe Ten Hag?

"Este adevărat. Trebuie să stea până joi acasă", a confirmat Miel Brinkhuis, ofițerul de presă al lui Ajax, precizând: "Niciunul nu are simptome. Dacă totul va fi bine săptămâna viitoare, de vineri se pot întoarce la echipă".Mâine, la meciul cu Heerenveen, din deplasare, antrenorul Erik ten Hag ar putea apela la un alt secund. Ar alege dintre Mitchell van der Gaag (tehnicianul echipei de tineret) și Johnny Heitinga (Ajax U19). 

Două echipe daneze la izolare

Duminica trecută, fostul internațional danez Thomas Kahlenberg a asistat la meciul Brøndby - Lyngby (1-0) și, la sfârșit, s-a îmbrățișat cu mai mulți jucători și oficiali ai celor două echipe. Ulterior, fostul mijlocaș a prezentat simptome de gripă, aflând la spital că are coronavirus. Imediat, ambele cluburi au luat măsuri. Toți cei care au intrat în contact cu Kahlenberg au fost izolați: printre ei, directorul general Ole Palma, fundașul Joel Kabongo și antrenorul secund Martin Retov, de la Brøndby (13 sunt în carantină la gruparea din Copenhaga), și alți trei fotbaliști de la Lungby.

Citește și:

Sergiu Hanca face o paralelă între Polonia și România: „În Liga 1 mai păcălești fotbalul, aici nu merge așa”

Cel mai mare viciu pe care l-a avut Cosmin Bărcăuan: „Copii, stați departe de așa ceva. Faceți banii corect”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează