INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Eva contraatacă » Medicul lui Chelsea vrea să dea clubul în judecată

Eva Carneiro s-a grăbit să-l ajute pe Hazard, accidentat de Sigurdsson, fiind chemată în teren de arbitrul Michael Oliver
Eva Carneiro s-a grăbit să-l ajute pe Hazard, accidentat de Sigurdsson, fiind chemată în teren de arbitrul Michael Oliver

Articol de - Publicat vineri, 14 august 2015 00:00

Decizia managerului l-a înfuriat și pe patronul Abramovici. Eva Carneiro așteaptă scuze publice din partea portughezului, avînd suportul colegilor din Premier League și al fanilor.

Jose Mourinho a reușit să-și pună în cap și medicii. Chelsea riscă să fie dată în judecată chiar de propriul doctor, după decizia managerului portughez de a-i interzice Evei Carneiro să mai stea pe banca de rezerve la jocurile londonezilor!

Incidentul l-a înfuriat și pe patronul Roman Abramovici, generînd un val imens de susținere a simpaticei brunete din partea colegilor din Premier League.

"Stafful medical merită scuze publice. Ce trebuia să facă, să ignore apelul arbitrului?", a declarat Peter Brukner, doctorul "naționalei" australiene de cricket. "Tratamentul e nedrept și extrem", s-a revoltat Asociația Medicilor din Fotbal.

Eva a intrat în teren, sîmbătă, la jocul cu Swansea ca să-i dea îngrijiri lui Hazard, deranjîndu-l pe Mou, ce s-a plîns că astfel a pierdut un om pe contraatac!

"Poate aplic pentru postul de doctor la Chelsea, avînd în vedere că prima condiție e să te pricepi la fotbal. Nu-s sigur că trebuie să ai și cunoștințe medicale"
Gary Lineker, fost atacant englez

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  14 August 2015, 14:45

o fi el arogant, nebun si conflictual, dar il tin rezultatele... la "manu" nu sufla nimeni pe vremea lui ferguson. decat ca wanger...

769067283191385
Balan Vasile  •  14 August 2015, 14:14

nu va mai agitati atata ca nu fatuca aia -i da salariul lui abramovici!

pma77
pma77  •  14 August 2015, 13:29

cred ca mou este invidios pe popularitatea evei altfel nu-mi explic tot scandalul asta,daca arbitrul i-a facut semn sa intre pe teren nu-l inteleg pe mou de ce a sarit ca ars,ce vroia sa faca eva sa stea si sa se uite..deci chiar nu-l inteleg pe mou care e un antrenor mare dar cateodata nu-i inteleg iesirile astea necontrolate si risca iar sa intre in conflict cu patronul.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează