INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Everton - Man. United 1-3 » Senzațional, Bruno Fernandes! L-a salvat de demitere pe Solskjaer

Everton - Man. United 1-3
Everton - Man. United 1-3

Articol de - Publicat sambata, 07 noiembrie 2020 17:23 / Actualizat sambata, 07 noiembrie 2020 17:26

Mijlocașul portughez Bruno Fernandes e cel mai bun jucător în 2020 la Man. United. Două goluri și pasă decisivă, 3-1 pentru ”diavoli” pe terenul lui Everton. Și norvegianul e încă manager la Manchester

După două înfrângeri și un egal (toate acasă, inclusiv un 1-6 cu Tottenham) în Premier League și un 1-2 rușinos în Champions fața lui Bașakșehir (aflată la sezonul de debut), Ole Gunnar Solskjær ar fi fost probabil demis dacă ar fi pierdut astăzi, pe terenul lui Everton. Înaintea etapei, Man. United era pe locul 15, cu numai 7 puncte în șase runde. Presa britanică anunța deja că șefii lui Manchester au început negocierile cu Mauricio Pochettino, liber de contract după demiterea de la Tottenham, în urmă cu un an.

Startul meciului de pe "Goodison Park" nu a fost bun pentru Solskjær. În minutul 19, la o fază în care apărarea sa dormea, cum s-a întâmplat de multe ori în acest sezon, și Bernard a șutat printre picioarele lui Wan-Bissaka, la colțul scurt. Tardiv plonjonul lui De Gea. 1-0 pentru Everton.

Cavani, primul gol pentru United

A fost semnalul de alarmă pentru "diavoli". Bruno Fernandes a fost extraordinar. Gol 1-1 cu capul (25), gol de 1-2 dintr-un șut-centrare (32) și pasă decisivă, în al patrulea minut al prelungirilor, pentru prima reușită a lui Edinson Cavani la United. 1-3, scor final.

Genialul playmaker portughez are 6 goluri și 5 assisturi în 11 meciuri jucate în actuala stagiune. Mai ales datorită lui, Solskjær e încă manager la Manchester.

43de meciuri a jucat Bruno Fernandes la Man. United, din ianuarie 2020

18goluri a marcat mijlocașul portughez la "diavoli" în toate competițiile

12pase decisive a reușit în Anglia lusitanul în vârstă de 26 de ani

55de milioane de euro a plătit Manchester pentru Bruno Fernandes

Antrenorul lui Marseille, în fața jurnaliștilor: „Știu că sunteți dezgustați că am învins”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează