INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BUNDESLIGA

EXCLUSIV 22 de puști români vor intra pe teren cu vedetele din Bundesliga

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 17 aprilie 2019 11:10

22 de puști din Bacău vor intra pe teren și îi vor ține de mână pe jucătorii celor de la Schalke și Hoffenheim în meciul celor două echipe din Bundesliga. Partida se joacă în weekend.

Totul a plecat după un parteneriat încheiat între AJF Bacău și Federația Regională din Westphalia. Copiii vor pleca spre Germania zilele acestea.

Meciul din Bundesliga dintre Schalke și Hoffenheim se joacă sâmbătă, de la ora 21:30. Ambele formații vor trage tare să câștige pentru a-și îndeplini obiectivele.

Schalke vrea să scape de retrogradare, fiind pe locul 15, cu 27 de puncte, la 6 lungimi de poziția care duce în liga a doua. Hoffenheim are nevoie de victorie pentru a se distanța de Werder Bremen și pentru a-și asigura în proporție mare locul din preliminariile pentru Europa League.

Citește și:

FRF a blocat revolta noii reguli cu doi jucători U21 în meciurile din L1: „Descurcați-vă!” » Antrenorii vor putea înșela sistemul

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează