INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ALBANIA

EXCLUSIV Un fotbalist român, în centrul unui scandal uriaș! S-a scris că a fost bătut de colegi: „Sunt în stare de șoc!”

8 echipe a bifat Boldor în cariera sa: Roma, Pescara, Virtus Lanciano, Bologna, Hellas Verona, Montreal Impact, Foggia și Partizani Tirana
8 echipe a bifat Boldor în cariera sa: Roma, Pescara, Virtus Lanciano, Bologna, Hellas Verona, Montreal Impact, Foggia și Partizani Tirana

Articol de - Publicat vineri, 10 iulie 2020 20:21 / Actualizat vineri, 10 iulie 2020 21:14

Fostul căpitan al României U21, fundașul Deian Boldor, 25 ani, recunoaște că a fost infectat cu virusul COVID-19, însă susține că niciun coleg nu l-a agresat, ci au fost doar certuri pe grupul de WhatsApp al echipei la care e legitimat, Partizani Tirana.

Deian Boldor, fostul căpitan al României U21, a confirmat, pentru Gazeta Sporturilor, că are COVID-19. Totuși, susține el, restul poveștii propagate din presa albaneză, potrivit căreia trei colegi infectați au venit la el acasă și l-au agresat fizic pentru că i-ar fi infectat, nu este adevărată.

Deian Boldor: „Am coronavirus, dar treaba cu bătaia nu e adevărată”

Am coronavirus, este adevărat, dar sunt acasă, nu sunt internat la spital. Sunt însă în șoc, mă sună toată lumea să mă întrebe dacă e adevărată treaba cu bătaia. Nu e adevărat. Nu e nimeni în arest, nu a fost nicio bătaie. Ne-am certat doar pe un grup de WhatsApp legat de campionat. Diseară e derby-ul cu KF Tirana, la ora 21:45. Atât. E foarte urât că s-a ajuns aici”, a spus Deian Boldor în exclusivitate pentru GSP.RO.

Azi, Prosport, citând informații din presă albaneză, a scris că Eraldo Cinari, Esat Mala și Kristi Kote, trei colegi de-ai românului, l-au amenințat prin mesaje și l-au agresat fizic la el acasă.

EXCLUSIV Un fotbalist român, în centrul unui scandal uriaș! S-a scris că a fost bătut de colegi: „Sunt în stare de șoc!”

Deian Boldor (nr. 5) a jucat de-a lungul carierei pentru AS Roma, Pescara, Virtus Lanciano, Bologna, Montreal Impact, Foggia, Hellas Verona și Partizani

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Pep Guardiola, elogiu pentru Real Madrid: „Sunt regii din Liga Campionilor”

Rivaldo trage un semnal de alarmă: „Problema Barcelonei nu e VAR-ul, ci jocul!”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (9)
omidiu
omidiu  •  11 Iulie 2020, 12:00

Nu e adevarat ca l au batut pt ca are coronavirus. Albanezii l au batut pt ca il cheama Deian.

1391972634181505
Adrian Popescu  •  11 Iulie 2020, 11:38

@fibra bune vorbe...încă o mare speranta ajunsă etuva la ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1776838129237061
Constantin Sandru  •  11 Iulie 2020, 09:08

Ce nume "romanesc" are......

Vezi toate comentariile (9)
Comentează