INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Rivaldo trage un semnal de alarmă: „Problema Barcelonei nu e VAR-ul, ci jocul!”

Rivaldo a evoluat pentru Barcelona în perioada 1997-2002 // Sursă foto: Getty
Rivaldo a evoluat pentru Barcelona în perioada 1997-2002 // Sursă foto: Getty

Articol de - Publicat vineri, 10 iulie 2020 18:14 / Actualizat vineri, 10 iulie 2020 19:54

Rivaldo (48 de ani), unul dintre cei mai mari fotbaliști brazilieni din istoria Barcelonei, a vorbit despre situația catalanilor, care mai au șanse mici să-și păstreze trofeul în La Liga.

Balonul de Aur din 1999 consideră că VAR-ul nu este principala cauză pentru rezultatele modeste înregistrate de echipa lui Quique Setien post-pandemie. 

Rivaldo: „Problema Barcelonei este jocul, nu VAR-ul!”

„În opinia mea, problema Barcelonei nu este VAR-ul sau arbitrajul. Principala problemă este calitatea scăzută a jocului. Trebuie să-l îmbunătățească și să revină la stilul pe care suporterii îl iubesc. Întotdeauna am spus că arbitrii nu greșesc premeditat pentru Barcelona sau Real Madrid și îmi mențin părerea.

Bartomeu are diferite obiective. În principal, el vrea să distragă atenția de la forma slabă a echpei. Este evident că ei trec printr-un moment greu și caută motive pentru a spune că nu este vina lor. VAR-ul nu este responsabil pentru tot, mai ales când vezi modul în care joacă Barcelona”, a declarat Rivaldo, citat de Marca.

130 de goluriși 41 de pase decisive a reușit Rivaldo în 235 de meciuri oficiale pentru Barcelona, echipă alături de care a reușit să câștige 4 trofee

Returul cu Napoli poate fi periculos pentru Barcelona. Chiar și dacă se vor califica mai departe, pentru FINAL 8-ul de la Lisabona, catalanii vor avea nevoie de o altfel de prestație

Rivaldo

Barcelona, devansată de Real Madrid în fruntea La Liga

Cu 4 etape rămase înainte de final, Real Madrid este lider în La Liga, cu un punct în plus față de Barcelona, dar și cu un meci mai puțin jucat. În continuare, programul celor două echipe până la finele stagiunii actuale:

Clasamentul din La Liga:

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Diego Maradona, distrus de o emblemă a fotbalului paraguayan: „Preș de șters pe picioare! Lionel Messi e mai bun”

Nicolae Stanciu, amenințat cu moartea pe străzile din Praga: „Te ucid!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
1401192300199411
Daniel Irimescu  •  10 Iulie 2020, 21:59

Problema barcelonei e virusul chinezesc. Fara 100 de mii de fani in tribune nu ai chef de nimic

Vezi toate comentariile (1)
Comentează