INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RADIO GSP

EXCLUSIV RADIO GSP » Cosmin Olăroiu a semnat pe două sezoane cu Al-Ain!

Articol de GSP - Publicat luni, 06 iunie 2011 00:00 / Actualizat luni, 06 iunie 2011 16:50

Radio GSP a anunţat în exclusivitate că fostul antrenor al Stelei, Cosmin Olăroiu, a semnat astăzi cu Al-Ain un contract valabil pentru două sezoane. Oli va primi 1.7 milioane de euro pe sezon din partea arabilor. Alături de tehnican la echipă vor veni Cătălin Necula şi Massimo Pedrazzini.

În urmă cu cîteva zile presa a anunţat că Mirel Rădoi poate semna şi el cu Al Ain! Fostul căpitan al Stelei a fost văzut, miercuri seară, în Abu-Dhabi, la sediul clubului Al-Ain, acolo unde a purtat ultimele tratative cu conducătorii echipei. După aceste negocieri, părţile au ajuns la un acord, anunţat ulterior şi de ofiţerul de presă. Astfel, fotbalistul de 30 de ani va semna un contract pe doi ani cu „violeţii", perioadă în care va încasa în jur de 4 milioane de euro pe sezon numai din salariu! Al Hilal va primi în schimbul fostului stelist nu mai puţin de 5 milioane de euro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
headhunterz
headhunterz  •  06 Iunie 2011, 17:18

ce seamana cu jiji in poza asta

boss_imperator
boss_imperator  •  06 Iunie 2011, 16:37

Frumos salariu .....Ce inseamna sa fii seic ....si nu bOier ! :)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează