INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INCIDENT

Ezequiel Lavezzi, spitalizat din cauza unui „incident confuz” » Ipoteză șocantă: fostul fotbalist s-ar fi automutilat din cauza consumului de droguri!

Fostul internațional argentinian Ezequiel Lavezzi (38 de ani) este internat într-un spital din Punta del Este, Uruguay. Poliția investighează modul în care a căpătat rana. / FOTO: Imago
Fostul internațional argentinian Ezequiel Lavezzi (38 de ani) este internat într-un spital din Punta del Este, Uruguay. Poliția investighează modul în care a căpătat rana. / FOTO: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 20 decembrie 2023 17:40 / Actualizat joi, 21 decembrie 2023 00:31

Fostul internațional argentinian Ezequiel Lavezzi (38 de ani) este internat într-un spital din Punta del Este, Uruguay. Poliția investighează modul în care a fost rănit.

UPDATE Ipoteză șocantă: Lavezzi s-a automutilat din cauza consumului de droguri!

Potrivit Montevideo Portal, Lavezzi și-a provocat o tăietură adâncă în abdomen în urma unei crize cauzate de consumul de droguri și ar fi fost spitalizat pentru dezintoxicare. 

Deși s-a vehiculat că argentinianul ar fi fost înjunghiat, sursele spun că „și-a provocat singur o tăietură adâncă în abdomen și are o luxație în urma unei căzături pe care a suferit-o". Toate acestea ar fi fost fost rezultatul unei crize în urma consumului de droguri.

Familia lui Lavezzi are altă variantă: ar fi căzut de pe o scară

Potrivit familiei lui Lavezzi, acesta ar fi căzut de pe o scară în timp ce schimba un bec și s-a lovit de o piesă de mobilier, rănindu-se la umăr. 

Polițiștii au găsit urme de băuturi alcoolice și droguri care ar putea schimba versiunea membrilor familiei, astfel că au precizat că investighează cazul și că vor interoga mai multe persoane care au fost martori ai incidentului.

Știrea inițială:

Lavezzi, fostul star al lui Napoli, a ajuns la spital din cauza unui „incident confuz”. Așa descrie presa din Argentina faptele petrecute miercuri dimineață în vila pe care Ezequiel o deține în Uruguay.

Presa internațională a luat la puricat „trecutul întunecat al lui Răzvan Burleanu” » Cum l-au descris pe președintele FRF, după ce a fost vehiculat ca posibil șef la UEFA
UEFA
Presa internațională a luat la puricat „trecutul întunecat al lui Răzvan Burleanu” » Cum l-au descris pe președintele FRF, după ce a fost vehiculat ca posibil șef la UEFA

Ezequiel Lavezzi, spitalizat în Uruguay

Inițial, veștile păreau mult mai grave. S-a scris că argentinianul ar fi fost înjunghiat în abdomen în timpul unei altercații.

Singurele fapte care au putut fi confirmate sunt că în jurul orei 05:00 dimineața a fost apelat numărul de urgență și s-a cerut intervenția unei ambulanțe. În același timp, la fața locului a ajuns și un echipaj de poliție, informează Ole.

„El Pocho” ar fi organizat o petrecere la care au participat cei din familie și prietenii apropiați. Presa locală din Uruguay susține că ar fi existat o neînțelegere și că s-a ajuns la un scandal fizic.

Oficial, poliția a transmis că investighează cazul și a confirmat rana suferită de Lavezzi la nivelul omoplatului. Argentinianul este în afara oricărui pericol. 

Ezequiel Lavezzi, fotbalist important al Argentinei

Ezequiel Lavezzi este unul dintre cei mai iubiți fotbaliști din istoria recentă a lui Napoli. A evoluat pentru campioana Italiei între 2007 și 2012. De-a lungul carierei a mai trecut pe la Estudiantes, San Lorenzo și Hebei.

A strâns 51 de apariții în prima reprezentativă a Argentinei, marcând 9 goluri. A cucerit cu „pumele” titlul olimpic în 2008.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Căpitanul lui Newcastle, acuzat că este fanul lui Chelsea după ce a gafat decisiv la golul londonezilor

Ce coincidență! România și Belgia au primul test din 2024 cu un adversar din aceeași zonă + Ce spune selecționerul Belgiei despre „tricolori”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
mafa
mafa  •  21 Decembrie 2023, 12:31

Nascuti ??...DA.

luker
luker  •  21 Decembrie 2023, 03:12

Mergea pe strada, s-a impiedicat, a facut luxatie si a cazut cu burta intr-un cutit. Nimic special, mergem mai departe.

VanBasten1989
VanBasten1989  •  21 Decembrie 2023, 01:30

Nu va mai drogatz.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează