INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Fabregas face orice pentru FC Barcelona! » Îşi ”plăteşte” transferul

Fabregas (în galben, cu Messi) vrea la Barca pentru a cuceri trofee
Fabregas (în galben, cu Messi) vrea la Barca pentru a cuceri trofee

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 iunie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 25 iunie 2011 20:08

Căpitanul lui Arsenal ar renunţa la procentul ce i s-ar cuveni din transfer numai să redevină ”blaugrana”.

FC Barcelona a început bătălia cu Arsenal pentru repatrierea lui Cesc Fabregas (24 de ani), fără a găsi înţelegere. "Nu vom face o nebunie pentru acest transfer", a anunţat preşedintele Sandro Rosell, dar prima propunere tot a urcat la 30 de milioane de euro. "Tunarii" au refuzat-o, la fel cum au procedat şi cînd suma s-a dus la 33: "Cesc face 40 de milioane".

Cum catalanii s-au blocat, a intervenit chiar jucătorul. Deşi aflat în vacanţă, el a luat legătura cu şefii şi le-a transmis că va contribui chiar el la afacere, numai să se perfecteze. Mai precis, le-a zis că va renunţa la cei 15 la sută ce i s-ar cuveni prin contract din suma transferului. Cum procentul ar reprezenta în jur de 5 milioane de euro din cele 40 solicitate de londonezi, diferenţa dintre cerere şi ofertă a scăzut semnificativ. Au crescut, în schimb, şansele ca Cesc să revină la Barca, de unde a plecat în 2003.

9 goluri şi 17 pase decisive a semnat Cesc în 35 de meciuri disputate sezonul trecut

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
barcasteaua
barcasteaua  •  26 Iunie 2011, 13:33

va dati seama ca ar face orice ca sa vina la barca,dar eu cred ca nici anul asta nul va putea lua barca pentru ca prioritatea a lui barcelona e alexis sanchez. . cred ca baiatul asta ar fii cea mai buna afacere ,o sa vedeti in cativa ani ce fotbalist va fiii ,va fiii cred ca peste mesi si cristiano ronaldo asa il vad eu va dati seama ce a facut la udinese forta barcelona

salaaurel
salaaurel  •  26 Iunie 2011, 08:27

Acum este imposibil sa nu vina,ptr ca si vrea sa vina in egala masura si mai ales daca renunta la cele 15 procente este clar. S-a saturat si el de locurile 3 si 4 in Anglia ,ca oricare vrea si el in CV-ul lui cateva trofee caci la Arsenal le-a dus dorul si la valoarea lui nu-si mai permite s-a saturat.Te asteptam cu drag Cesc. Visca Barca.

xstream
xstream  •  26 Iunie 2011, 03:21

la ce meci a facut azi thiago si la ce eurogol a dat! ma gandesc ca parca nici nu l as mai vrea transferat! mai degraba l as vrea pe aguerro/rossi si pe thiago silva/subotic !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează