INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Fabregas: "Vreau la Barcelona"

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 mai 2010 00:00

Cesc Fabregas (foto, în duel cu Messi) vrea să-şi clarifice viitorul pînă la startul Mondialului din Africa de Sud.

 

 

Iar viitorul căpitanului Arsenalului e "Barcelona. Doresc să mă întorc la clubul unde m-am format şi sper să se ia o decizie în acest sens înainte de Mondial. Acolo vreau să am capul limpede, nu să mă gîndesc la transfer".

Internaţionalul spaniol, 23 de ani, e nemulţumit la "tunari" cu faptul că echipa n-a mai cîştigat vreun trofeu major de 5 ani şi managerul Arsene Wenger n-are de gînd să cheltuiască prea mult pe piaîa transferurilor pentru a întări substanţial lotul.

Fabregas e cotat la 40 de milioane de euro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
 •  14 Mai 2010, 16:44

se va aplica sistemul rotatiei exact cum a zis si gtorje.iniesta nu poate juca la potentialul maxim in banda pt ca sa fim serios nu are viteza deloc si cu toti 3 nu prea are cum sa joace.barca joaca cu un mijlocas defensiv si sa-l pui pe xavi acolo mi se pare o mare prostie.oricum xavi a facut 30 de ani, iniesta se accidenteaza cam des..deci se va gasi o solutie si pt asta.intai sa-l vedem pe cesc la barca si apoi discutam sistemu'. :)) de parca ar conta.. da na' ne dam si noi cu parerea :))

gtorje_22
gtorje_22  •  14 Mai 2010, 15:43
Postat de skrap pe 14 Mai 2010, 13:15

si bine zis cristi la asta nu m-am gandit, cum pot la echipa nationala sa joace si sa castige un european impreuna?

pai la nationala,Cesc nu e titular,e rezerva si intra mai mereu in repriza secunda...iar mijlocul ala de care vorbesti tu(Xavi,Iniesta,Cesc) nu prea e posibil..pt ca Barca are nevoie si de un mijlocas defensiv 100% pe teren...ar putea juca Xavi acolo,dar nu cred ca s-ar descurca atata de bine...asa ca e mai degraba cum spune tudorf...sau se va aplica sistemul rotatiei!

 •  14 Mai 2010, 15:23
Postat de pipitahiguain pe 14 Mai 2010, 14:39

se vor calca pe picioare xavi si fabregas

poate te ia realu ca ai calitati de antrenor

Vezi toate comentariile (11)
Comentează