INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Falcao face dezvăluiri despre cea mai dificilă perioadă din carieră: "M-am rugat în baie!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 septembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 19 septembrie 2014 13:08

Atacantul columbian a vorbit la o reuniune la care a participat, în biserica din Bogota "Casa sobre la Roca", despre mutarea sa de la AS Monaco la Manchester United în această vară.
Fotbalistul de 28 de ani, cunoscut ca un fervent practicant al religiei creştine, le-a dezvăluit celorlalţi participanţi la întîlnire cum a decurs transferul său la Manchester United şi cum l-a ajutat credinţa.

"M-am gîndit că dacă se va mai face cumva transferul, va fi un miracol al lui Dumnezeu. Nu jucasem 6 luni... Ce club îşi va asuma acest risc? Cine va da atîţia bani cîţi voia Monaco? Nu mai putea fi decît o minune! În timpul negocierilor, am mers la baie şi m-am rugat. Am muncit enorm pentru a mă recupera, pentru a reveni pe teren. Erau mai multe echipe importante interesate de mine, dar nu părea să se rezolve cu niciuna. Aşa că am început să mă rog şi pînă la urmă s-au înţeles cu United cei de la Monaco", a povestit Falcao.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează