INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA

Familia lui Sala se constituie parte civilă într-un proces cu 13 acuzați, inclusiv Cardiff

Emiliano Sala
Emiliano Sala

Articol de - Publicat sambata, 13 martie 2021 15:19 / Actualizat sambata, 13 martie 2021 15:21

Avocații rudelor atacantului Emiliano Sala, tragic dispărut în ianuarie 2019, au intenția deschiderii unei acțiuni în justiție. 

Au trecut mai bine de doi ani de la dramaticul accident aviatic, în urma căruia Emiliano Sala, s-a stins din viață la doar 28 de ani și încă nu s-a făcut lumină în privința vinovaților și nici nu a plătit nimeni. 

Tocmai de aceea, familia fostului atacant, ce trebuia să se transfere de la Nantes pentru a juca la Cardiff, vrea să se constuie parte civilă într-un proces cu 13 acuzați, în așteptarea unui rezultat al anchetei oficiale a poliției. Inclusiv clubul galez este pe lista celor având parte de vină.

Cauzele prăbușirii încă neelucidate 

Avocații care studiază cazul au de gând să deschidă o acțiune în justiție și încearcă să pună cap la cap toate erorile de natură penală comise în pregătirea și în derularea fatidicei aventuri peste Canalul Mânecii. Aparatul de zbor Piper PA-46 Malibu, pilotat de David Ibbotson, al cărui corp n-a mai fost găsit, s-a prăbușit în drumul dintre Nantes și Cardiff, cauzele accidentului nefiind nici acum elucidate. Și tatăl Horacio a decedat pe 26 aprilie 2019, de infarct, nerezistând suferinței.

17milioane de euro este suma pe care Cardiff promisese s-o achite pentru transferul lui Sala de la Nantes. Francezii se judecă și ei pentru a primi o compensație

Pentru Emiliano Sala! Gest impresionant al lui Nantes la un an de la moartea argentinianului

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează