INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  NANTES

Pentru Emiliano Sala! Gest impresionant al lui Nantes la un an de la moartea argentinianului

Articol de - Publicat marti, 21 ianuarie 2020 19:08

Emiliano Sala a murit pe 21 ianuarie 2019, la 28 de ani, într-un zbor de la Nantes spre Cardiff, unde urma să joace la noul club. Echipa franceză va evolua în echipament albicelest și va dona încasările din vânzarea acestui tricou celor două cluburi argentiniene care l-au format pe Sala.

După trei ani și jumătate la Nantes, Emiliano Sala se pregătea să joace în Premier League, la Cardiff City. A decedat însă în zborul care făcea legătura între Nantes și Cardiff, avionul prăbușindu-se în Canalul Mânecii. Avea 28 de ani.

Azi, la un an de la tragedie, clubul francez anunță că, în onoarea lui Emi, galben-verzii vor juca împotriva lui Bordeaux într-un echipament special albicelest (culorile steagului Argentinei). Și va dona toate încasările celor două cluburi din Țara Tangoului care l-au format pe Sala: Club San Martín de Progreso și Proyecto Crecer.

Conflictul dintre Nantes și Cardiff City nu s-a încheiat. Cele două părți încheiaseră un acord pentru 17 milioane de euro, dar galezii n-au mai achitat niciun ban, susținând că nu înregistraseră contractul.

FIFA i-a cerut lui Cardiff să plătească 6 milioane. Gruparea britanică a dus însă cazul la TAS. Și o decizie finală se va lua în iunie.

Citește și:

Mesaj emoționant al iubitei lui Emiliano Sala: ”Îți mulțumesc pentru că ai fost astfel. Te voi iubi mereu”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează