INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Familia regală saudită a pus ochii pe Olympique Marseille » Prințul Al-Waleed Bin Talal oferă 400 de milioane!

Al-Waleed Bin Talal
Al-Waleed Bin Talal

Articol de - Publicat sambata, 09 mai 2020 20:06

Americanul Frank McCourt, proprietarul lui Marseille de trei ani și jumătate, a pierdut 200 de milioane, dar n-a dat încă un răspuns dacă vinde clubul

Campioana Franței ar putea avea un rival mai redutabil la titlu, dacă Marseille schimbă patronul. PSG, deținută de șeicii qatarieni, s-ar lupta astfel cu bogata familie saudită. Prințul Al-Waleed Bin Talal ar vrea să investească în OM și să cumpere clubul de la actualul proprietar, Frank McCourt.

Americanul, ce a pătruns în Ligue 1 prin achiziționarea grupării de pe Velodrome în august 2016, de la Margarita Louis-Dreyfus, este tentat cu o ofertă de 400 de milioane de euro, anunță agenția Kooora, cu peste 1,5 milioane de followers pe Twitter. 

Actualul patron al lui OM nu a dat încă un răspuns, deși în peste cei trei ani și jumătate a pierdut 200 de milioane de euro. În 2016 a plătit o sumă de cinci ori mai mică pentru a o lua pe Marseille și acum și-ar putea recupera paguba. OM a terminat pe locul 2 și va juca în grupele Champions League după decizia terminării sezonului.

Ivan Cordoba despre nervosul Jose Mourinho: „Lovește totul cu picioarele. Și acum îl întreb dacă-l mai doare fundul după acea căzătură!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează