INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTER MILANO

Ivan Cordoba despre nervosul Jose Mourinho: „Lovește totul cu picioarele. Și acum îl întreb dacă-l mai doare fundul după acea căzătură!”

Jose Mourinho
Jose Mourinho

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 mai 2020 18:46

Ivan Cordoba, 43 de ani, a intrat în istoria lui Inter după ce a făcut parte din echipa care a câștigat tripla în 2009-2010, titlul, Cupa și Liga Campionilor. 

Columbianul a rememorat în Daily Mail câteva momente petrecute în acea perioadă, iar unul a ieșit în evidență, legat de portughezul Jose Mourinho, 57 de ani, care îi antrena pe nerazzuri. 

„Când se enervează, Mourinho lovește totul cu picioarele. După un meci cu Fiorentina a intrat în vestiar și a lovit o pungă de gheață dintr-un colț. A alunecat, a căzut și s-a ridicat rapid. Și acum când mai vorbesc la telefon cu el îl întreb dacă-l mai doare fundul după acea căzătură!”, a povestit Cordoba. 

„Am jucat 455 de meciuri și am înscris 19 goluri la Inter. Asta a fost datorită loviturilor mele de cap. A fost calitatea care m-a adus în Europa. Eram rapid și asta i-a plăcut mult lui Mourinho”
Ivan Cordoba, care a ajuns la Inter în 1999, odată cu Adrian Mutu. Pe atunci, antrenor era Marcelo Lippi.

Ivan Cordoba despre nervosul Jose Mourinho: „Lovește totul cu picioarele. Și acum îl întreb dacă-l mai doare fundul după acea căzătură!”

Mutu: „Mulți au crezut că am ratat intenționat acel penalty în fața lui Buffon”

Replica lui Mourinho către un fost jucător rapidist: „Nu pot să-ți zic decât că ești retardat”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează