INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Un fan al lui Leicester a fost arestat, după ce a intrat pe teren și a lovit jucătorii adverși!

Un fan al lui Leicester a intrat pe teren și a lovit fotbaliștii adverși (Foto - Imago)
Un fan al lui Leicester a intrat pe teren și a lovit fotbaliștii adverși (Foto - Imago)

Articol de - Publicat luni, 07 februarie 2022 12:22 / Actualizat luni, 07 februarie 2022 13:13

Un fan al lui Leicester a fost arestat, după ce a intrat pe teren și i-a atacat pe jucătorii adverși. Suporterul a primit și interdicție pe viață pe stadion!

Întreaga acțiune s-a petrecut la meciul dintre Nottingham Forest și Leicester, scor 4-1, duel care a contat pentru runda a patra din Cupa Angliei. Interesant este că, în minutul 22, tabela era nemodificată, însă 10 minute mai târziu, căpitanul lui Nottingham Forest, Joe Worrall a înscris golul de 3-0 pentru formația gazdă. Fundașul a sărbătorit reușita chiar în fața suporterilor lui Leicester, fapt care i-a înfuriat și mai tare pe aceștia.

Pavel Badea despre o posibilă venire a lui Șumudică la CSU Craiova: „S-ar alege praful de imaginea noastră!”
CSU CRAIOVA
Pavel Badea despre o posibilă venire a lui Șumudică la CSU Craiova: „S-ar alege praful de imaginea noastră!”

Un fan al lui Leicester a intrat pe teren și a lovit jucătorii adverși!

Dezamăgit de prestația lui Leicester, dar și de gestul fotbaliștilor lui Nottingham, care au sărbătorit în fața tribunei unde se aflau fanii „vulpilor”, suporterul a intrat pe teren și i-a agresat pe jucătorii adversarilor.

În timp ce Worrall sărbătorea alături de colegii săi, fanul furios a sprintat pe teren și s-a dus direct la jucătorii lui Nottingham, lovindu-i cu pumnii. Fotbaliștii gazdelor au ripostat imediat, iar bărbatul în cauză a fost oprit de stewarzi la doar câteva secunde după scena de box, iar apoi a fost transportat la secția de poliție pentru audieri.

Fanul bătăuș, arestat! Leicester i-a interzis pe viață accesul pe stadion!

Oficialii clubului din Leicester au luat decizia de a-l interzice pe viață pe suporterul agresiv la meciurile „vulpilor”. Un purtător de cuvânt al clubului a declarat:  

„Clubul este îngrozit de comportamentul suporterului nostru și își cere scuze față de Nottingham Forest și față de jucătorii săi a căror siguranță a fost compromisă. 

Aplaudăm acțiunile rapide luate de stewarzi în reținerea persoanei implicate, care va fi supusă unei interdicții pe viață de la toate meciurile lui Leicester City, indiferent că vorbim despre meciuri desfășurate acasă sau în deplasare. Vom oferi tot sprijinul autorităților în continuarea anchetei”, a fost mesajul transmis de oficialul formației de pe „King Power”.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Bayern Munchen nu se va putea baza pe Neuer în optimile Champions League » Portarul german a fost operat la genunchi

Veste proastă pentru PSG înainte de superduelul cu Real Madrid: una dintre vedete s-a accidentat

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează