INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BUNDESLIGA

Bayern Munchen nu se va putea baza pe Neuer în optimile Champions League » Portarul german a fost operat la genunchi

Manuel Neuer a fost operat și va lipsi în prima manșă din optimile UCL (foto: Imago)
Manuel Neuer a fost operat și va lipsi în prima manșă din optimile UCL (foto: Imago)

Articol de GSP - Publicat luni, 07 februarie 2022 11:24 / Actualizat luni, 07 februarie 2022 11:55

Manuel Neuer (35 ani) a fost operat la genunchi și nu va putea fi prezent pe teren prima manșă a optimilor Ligii Campionilor, acolo unde Bayern Munchen o va întâlni pe Red Bull Salzburg.

Portarul lui Bayern și al naționalei Germaniei va lipsi mai multe săptămâni, așa cum a explicat și formația bavareză într-un comunicat oficial. Neuer a fost titular în victoria lui Bayern de sâmbătă cu Leipzig, scor 3-2, însă duminică a luat decizia de a se opera la genunchi, pentru a evita orice fel de complicații ulterioare. 

Borussia Dortmund, zdrobită acasă de Bayer Leverkusen » Bayern „a scăpat” la 9 puncte în fruntea clasamentului
BUNDESLIGA
Borussia Dortmund, zdrobită acasă de Bayer Leverkusen » Bayern „a scăpat” la 9 puncte în fruntea clasamentului

„Manuel Neuer a fost operat, duminică, la genunchi. Operația a fost un succes, însă echipa noastră nu se va putea baza pe căpitanul ei pentru următoarele săptâmâni”, a transmis campioana Germaniei într-un comunicat de presă.

Neuer va rata meciul tur din optimile Uefa Champions League

Bayern Munchen va întâlni formația austriacă Red Bull Salzburg în optimile Ligii Campionilor, pe 16 februarie, însă clubul bavarez va trebui să se descurce fără superstarul din poartă. Așa cum a transmis chiar Neuer, o revenire va fi posibilă doar peste câteva săptâmâni, în cel mai bun caz. Bayern va miza acum pe Sven Ulreich (33 ani), portarul de rezervă al echipei.

„Salutare, prieteni. Am avut o operație la genunchi duminică seara. Totul a decurs bine, așă ca pot să încep recuperarea cât mai repede. Urați-mi noroc să mă întorc pe teren în câteva săptămâni. Vă salut din spital”, a postat Manuel Neuer pe contul său de Instagram.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Zinedine Zidane pune o condiție de lux pentru a semna cu PSG: vrea reunirea cu Ronaldo!

Șocant! Un nume mare de la Ajax și-a dat demisia. Acuzat de hărțuire sexuală la club!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează