INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

VIDEO Scene șocante în Turcia! Fanii au intrat pe teren și au sărit să-i bată pe jucători » De la ce a plecat totul

Fanii lui Trabzonspor au intrat pe teren după eșecul cu Fenerbahce, foto: Imago Images
Fanii lui Trabzonspor au intrat pe teren după eșecul cu Fenerbahce, foto: Imago Images

Articol de - Publicat luni, 18 martie 2024 07:21 / Actualizat luni, 18 martie 2024 10:32

Partida dintre Trabzonspor și Fenerbahce a avut parte de un final uluitor. Fener a condus cu 2-0, a fost egalată și a înscris golul victoriei în minutul 87, iar suporterii gazdelor nu au suportat eșecul și au intrat pe teren pentru a sări la bătaie.

Fanii lui Trabzon nu au suportat să-i vadă pe jucătorii oaspeților cum se bucură și au pătruns pe teren, iar scenele au fost demne de un război în toată regula. A fost nevoie ca un fan să întrerupă hora bucuriei lui Fener, pentru ca restul să intre pe teren după fluierul final.

Becali și-a încălcat propriul embargo, la 30 de minute după meciul cu Sepsi: „Hai să fac o aroganță la miezul nopții!”
FCSB - Sepsi 2-1
Becali și-a încălcat propriul embargo, la 30 de minute după meciul cu Sepsi: „Hai să fac o aroganță la miezul nopții!”

VIDEO. Bătaie generală după Trabzonspor - Fenerbahce » Fanii nu au suportat eșecul

Suporterii nu s-au mai putut abține și au sărit să-i bată pe jucătorii și staff-ul lui Fenerbahce, conform publicației turcești Fanatik. Forțele de ordine au intervenit pentru a calma situația, însă lucrurile au scăpat incredibil de sub control.

Scene șocante în Turcia! Fanii au intrat pe teren și au sărit să-i bată pe jucători » De la ce a plecat totul
Incidente grave la finalul meciului dintre Trabzonspor și Fenerbahce, foto: Imago

Dominik Livakovic (29 de ani), portarul oaspeților, a fost lovit de un suporter, pentru ca Batshuayi să-l lovească pe unul dintre ei. Mai mult decât atât, unul dintre cei care au intrat pe teren s-a folosit inclusiv de bățul de la corner pentru a-i ataca pe jucători!

Jucătorii și staff-ul ambelor echipe au reușit să ajungă în siguranță la vestiare după aceste incidente. Federația Turcă de Fotbal a postat un comunicat după aceste incidente în care a solicitat sprijinul din partea autorităților după bătaia de la finalul meciului Trabzonspor - Fenerbahce.

Ce am făcut? De ce există o asemenea percepție, o asemenea ambiție împotriva noastră? Există un atac asupra noastră. Am fost atacați astăzi. Am fost atacați din tribune. Este pentru prima dată când am trăit așa ceva în viața mea. Îmi felicit jucătorii. Am luat 3 puncte într-un astfel de mediu, într-o asemenea atmosferă. Am umflaturi pe umeri și pe cap, dar nu m-am întins pe pământ, nu sunt genul acela de persoană.

- Ismail Kartal, antrenorul lui Fenerbahce

Fener a condus cu 2-0 la pauză grație „dublei” semnate de Fred (31 de ani), fostul jucător al lui Manchester United, în minutele 13 și 45+4. Trabzonspor a redus din diferență prin Enis Bardhi (28 de ani) în minutul 63 și a egalat în 78 prin Trezeguet (29 de ani).

Oaspeții au dat lovitura în minutul 87, prin Michy Batshuayi (30 de ani), și, deși partida a fost prelungită cu aproape 15 minute, gazdele n-au mai putut să revină, iar fanii au invadat terenul.

Citește și alte știri:

Horațiu Moldovan, martor la umilința suferită de Atletico în derby-ul cu Barcelona
ATLETICO - BARCELONA
Horațiu Moldovan, martor la umilința suferită de Atletico în derby-ul cu Barcelona
Anunț-șoc în direct al titularului de la FCSB: „Vreau să PLEC! Caut o soluție” » Becali l-a luat peste picior: „Pleci cu autobuzul sau cu trenul?”
FCSB - SEPSI OSK 2-1
Anunț-șoc în direct al titularului de la FCSB: „Vreau să PLEC! Caut o soluție” » Becali l-a luat peste picior: „Pleci cu autobuzul sau cu trenul?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
reddog2100
reddog2100  •  19 Martie 2024, 02:52

ce treaba ai tu sa dezbati cu turcii cauza ucrainiana sau drepturile femeilor?Aici discutam despre faptul ca sant derbedei in toata lumea nu numai prin giulesti sau ghencea!

mogosoaia
mogosoaia  •  18 Martie 2024, 10:25

Ridicati-i in slavi pe ultrasi in continuare, asta-i viitorul in tarile bananiere precum Turcia si altele, stim noi care...

VanBasten2000
VanBasten2000  •  18 Martie 2024, 09:35

"Fener a condus cu 2-0 la pauză grație „dublei” semnate de Fred (31 de ani), fostul jucător al lui Manchester United, în minutele 13 și 45+4. Trabzonspor a redus din diferență prin Enis Bardhi (28 de ani) în minutul 63 și a egalat în 78 prin Trezeguet (29 de ani). Oaspeții au dat lovitura în minutul 87, prin Michy Batshuayi (30 de ani), și, deși partida a fost prelungită cu aproape 15 minute, gazdele n-au mai putut să revină, iar fanii au invadat terenul." Sa se calculeze totalul varstelor marcatorilor. Stupida mentionarea varstei in acest context.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează