INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BUNDESLIGA

Fanii lui Bayern Munchen vor să strângă un milion de semnături pentru a împiedica plecarea lui Uli Hoeness

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat duminica, 28 iulie 2019 18:31

Fanii lui Bayern Munchen nu concep ca echipa să se despartă după patru decenii de Uli Hoeness (67 de ani). Şi vor să strângă pe net un milion de semnături pentru a-l convinge pe preşedinte să nu plece în noiembrie.

„Lumea se schimbă și certitudinile sunt efemere. Numai un lucru rămâne însă de încredere, la fel ca «Amin» la biserică. Îi datorăm enorm acestui om. Nu contează cât de agitată e marea, Hoeness este stânca noastră de neclintit și garanţia succesului. Nu ne vom lăsa liderul să debarce”, e mesajul cu care vor să-l înduplece.

Uli, 67 ani, campion mondial şi european cu Germania și fost atacant al bavarezilor (1970-1979), a preluat rolul de manager general şi apoi de preşedinte imediat după ce s-a retras din fotbal.

Vezi și: VIDEO Sergio Ramos caută scuze după dezastrul cu Atletico: „Am tratat meciul ca pe un amical. Ei nu!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
mihai_luchian
mihai_luchian  •  28 Iulie 2019, 23:17

Hohoooo, pleacă taica, e grav. Înseamnă că i s-a pus în vedere că e destul, nu mai merge. Pai toată Germania se întreba, oare până când ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează