INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED - LIVERPOOL, DUMINICĂ, 15:30, DIGISPORT 1

Fanii lui Liverpool acuză o conspiraţie în Premier League după numirea lui Webb la derby-ul cu United!

Articol de - Publicat joi, 10 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat joi, 10 ianuarie 2013 21:15

”Cormoranii” au luat foc în momentul în care au vazut cine a fost delegat la derby-ul de duminică pe care aceştia îl vor disputa împotriva echipei lui Sir Alex Ferguson. Mai multe echipe din Premier League au acuzat de-a lungul timpului faptul că Webb ar simpatiza cu ”diavolii” şi i-ar fi împins de la spate pe acestia în meciurile din campionat.

Suporterii lui Liverpool susţin că delegarea lui Howard Webb ar veni ca o consecinţă la faza controversată a meciului din Cupa Angliei, Mansfield - Liverpool 1-2, cînd Suarez preia mingea cu mîna înainte să înscrie golul de 2-0 (VIDEO min 3:40). 

Manchester are un procent de victorii de 71% cu Howard Webb la centru în ultimele 4 sezoane, în timp ce Gerrard şi compania doar de 30%. Din 2008 încoace, Webb a arbitrat 3 meciuri directe între cele două echipe, care s-au încheiat cu 2 victorii pentru Manchester United şi una pentru ”cormorani”.

În galeria foto puteţi vedea imagini cu "protestele" online ale suporterilor lui Liverpool, ca o parodie la adresa lui Webb.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
deadlock
deadlock  •  11 Ianuarie 2013, 20:56

cred ca este fan United , Webb si este un arbitru bun.

vladb9
vladb9  •  11 Ianuarie 2013, 00:22
Postat de roberto_alex01 pe 10 Ianuarie 2013, 22:01

Eu iti intakeg frustratrea frate,dar sa spui ca Barcelona a fost avantajata de arbitri faci o mare greseala,Barcelona pt majoritatea este cea mai tare echipa din istoria fotbalului la ora asta,joaca un fotbal din alta lume.Daca este sa iti spun semifinalel cu Inter Milano de Champions League din sezonul 2009-2010 cand a fost furata pe fata si sa vazut o lume intreaga cum Barcelona a fost macelarita de arbitri tur si retur,sti cum este si arbitri gresesec si alteori ti se da si ti se si ia,asta este viata.Dar cred ca tu preferi sa vezi castigatoare Champions League ca Inter in 2010 sau ca Chelsea 2012 care acuma sunt praf,stai linistit ca fotbalul sa facut dreptate cu aceste castigatoare c.l.

pai normal ca barcelona e considerata de majoritatea cea mai buna din istorie.dar aceasta majoritate de care vorbesti tu e plina de copii care habar nu au despre acest fenomen.nimeni care are treaba cu fotbalul(ma refer la antrenori,fotbalisti)nu a zis ca barcelona e cea mai buna echipa din istorie.au zis ca e cea mai buna la ora actuala dar atat.STOP

lupopa
lupopa  •  10 Ianuarie 2013, 23:51
Postat de drimmero pe 10 Ianuarie 2013, 21:38

au perfecta dreptate fanii cormoranilor. Man. U. e cea mai ajutata echipa din Anglia de multe sezoane,are grija scotianul de lucrul asta.ar trebui sa faca un triunghiular in fiecare an ei cu Juve si Barzelona. Cupa Mafioso! sa vedem care e mai tare in furaciuni.

abia astept sa ne ajute din nou :))) , ce pot sa zic ca arsenal se bate la locu 5-6 si liverpool la locurile 10-12 deci ce as putea sa zic ca daca arbitreaza corect sau ajuta liverpool o sa se zica ca a fost o intamplare , iar daca ii ajuta pe manchester ii fan deja :))) , da pana atunci sa il vad pe suarez cum o sa cada la orice duel si o sa cerseasca penalty cum face in fiecare meci

Vezi toate comentariile (6)
Comentează