INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Fanii lui Manchester City, scandări oribile după dispariția legendei lui United! Vor fi suspendați pe viață

Bobby Charlton
Bobby Charlton

Articol de - Publicat luni, 23 octombrie 2023 16:44 / Actualizat marti, 24 octombrie 2023 12:32

„Bobby e în sicriu”, au strigat suporterii lui Manchester City pe Etihad Stadium după ce Sir Bobby Charlton, cel mai mare jucător din istoria lui United, s-a stins sâmbătă, la 86 de ani. Conducătorii „cetățenilor” și-au cerut scuze și vor ca vinovații să nu mai intre niciodată pe arena lor!

Când derbyul orașului Manchester se apropie, duminică fiind United - City, în Premier League, tensiunea dintre cele două cluburi s-a accentuat după incidentele din weekendul trecut.

Boloni a mai descoperit un superpuști: a marcat primul gol în Ligue 1 cu un șut de la 58 de metri!
FRANȚA
Boloni a mai descoperit un superpuști: a marcat primul gol în Ligue 1 cu un șut de la 58 de metri!

Manchester City: „Clubul condamnă ferm aceste scandări"

Pe rețelele de socializare a apărut o înregistrare video cu scandarea oribilă a unor fani ai „cetățenilor" pe stadionul Etihad: "Bobby’s in a box". „Bobby e în sicriu". Un atac înfiorător la adresa celui mai mare jucător din istoria rivalilor „Red Devils", Sir Bobby Charlton, care s-a stins din viață sâmbătă, la 86 de ani.

Manchester City a reacționat imediat, împotriva propriilor suporteri. „Clubul condamnă aceste scandări în cel mai ferm mod și le cere scuze familiei și apropiaților lui Sir Bobby, la fel ca tuturor susținătorilor lui Manchester United. Într-o zi în care cei prezenți pe arenă l-au omagiat pe Francis Lee, legenda noastră, fanii trebuie să înțeleagă că toți merită respect în sport", au comunicat „Sky Blues", potrivit presei britanice.

Manchester City îi identifică pe fanii vinovați

Conducătorii lui City nu și-au cerut doar scuze, acționează! Au anunțat că „echipa noastră de securitate analizează imaginile camerelor de supraveghere. Le mulțumim celor care ne-au semnalat ce s-a întâmplat și cerem în continuare orice informație care ne-ar putea ajuta să identificăm indivizii implicați". Au dat și un număr de telefon pentru „denunțarea comportamentelor abuzive".

„Cetățenii" vor să ia cea mai radicală sancțiune contra suporterilor vinovați în acest caz. Suspendarea pe viață de pe Etihad Stadium".

Mesajul lui Pep Guardiola: „Și noi îl vom omagia pe Sir Bobby Charlton pe Old Trafford"

Duminică, derbyul United - City va fi dedicat memoriei lui Charlton. „Iubesc această țară pentru multe lucruri. Unul dintre ele, respectul față de legende. Continuă să facă parte din club, să-l reprezinte, să-l promoveze", a declarat Pep Guardiola, anunțând că „și noi vom merge pe Old Trafford și îl vom omagia pe Sir Bobby".

Înaintea confruntării directe, City e pe locul 1 în Premier League după nouă etape (chiar dacă are două înfrângeri), în timp ce United e pe opt, cu patru eșecuri și șase puncte în spatele liderului.

Olympique Lyon continuă căderea liberă! A ajuns pe un loc neverosimil

Amețeli, greață, comoție labirintică! Jucătorul lovit de o petardă în derby-ul din Grecia a petrecut noaptea la spital

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
magic4ever
magic4ever  •  23 Octombrie 2023, 19:41

City este cea mai dezgustatoare echipa!

alinneag
alinneag  •  23 Octombrie 2023, 19:09

Până la un punct sunt de acord: club artificial... Apoi că nu a existat până în 2008.... Nu știu ce să zic.

demostene1
demostene1  •  23 Octombrie 2023, 18:03

e comic cum un club care practic nu a existat in anglia pana prin 2008 acum are gura asa mare. chiar si acum man city e un club artifical care a crescut doar datorita banilor arabilor, nu a crescut natural ca city, arsenal sau liverpool

Vezi toate comentariile (3)
Comentează