INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  STEAUA - FENERBAHCE, JOI, ORA 20:00, PRO TV

Fanii lui Marseille pot primi daune pentru un singur meci jucat fără public! Steaua are deja 3 jocuri cu porţile închise!

Articol de GSP - Publicat joi, 22 octombrie 2009 00:00

Tribunalul administrativ din Marsilia a decis în favoarea unei asociaţii a fanilor lui Olympique Marseille, care a cerut Ligii Profesioniste de Fotbal din Franţa (LFP) daune de 36.313 euro, după ce forul a decis ca un meci să se dispute fără public din cauza incidentelor, informează L'Equipe.

Avocatul fanilor, Olivier Grimaldi, a explicat joi că 5.500 de abonaţi au fost afectaţi de suspendarea terenului, deoarece ei au plătit să urmărească 19 meciuri de pe teren propriu.

Raportorul public a considerat că decizia ligii i-a afectat pe suporteri, iar motivaţia nu a fost foarte clară. El a cerut tribunalului ca LFP să plătească suporterilor daune morale în valoare de 5.000 de euro, iar alte 1.000 de euro trebuie să le achite pentru cheltuielile de judecată, însă a precizat că suporterii nu au dovedit că au înregistrat pierderi materiale.

Un verdict final va fi făcut public în cel mult 15 zile.

Un pompier voluntar a fost rănit la 29 octombrie 2006 de o petardă aruncată din peluza stadionului Velodrome, în timpul partidei de Ligue 1 dintre Marseille şi Nice. Liga a decis ca formaţia gazdă să dispute un meci fără suporteri, acesta fiind cel cu Auxerre, din 24 ianuarie 2007.

Suporterii reuniţi în grupul "Yankees", care aveau abonamente, au estimat că au suferit un prejudiciu moral şi financiar de aproximativ 36.000 de euro, iar din acest motiv au acţionat forul fotbalistic în judecată.

NewsIn

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
 •  23 Octombrie 2009, 00:49

Dragomire,asta e democratie.Ceea ce faci tu e comunism.

 •  22 Octombrie 2009, 17:46

voi vorbiti din amintiri, dar este doar la 2-3 ore cu avionul sau 10-18 ore cu masina. Asta este FRANTA, CIVILIZATIA, SOCIETATE CU BUN SIMTZ ... unde orice om de rand poate conduce ce masina vrea el, iar in Romania numai securistii si comunistii conduc SUV'uri ca Mercedes, BMW, Porshe Cayene, etc... Si sa nu uitati ca in FRANTA sa bagat in puscarii suspecti ca fam. Becali, Turcu/Borcea/Dinu, Copos, Dragomir si Kassai.

bumbalache
bumbalache  •  22 Octombrie 2009, 15:52

Allez l'OM! Dupa mine cea mai tare galerie din Europa. Restul e can can.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează