INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CORONAVIRUS

Fatih Terim are coronavirus » Mesajul postat de antrenorul lui Florin Andone

Fatih Terim, antrenor Galatasaray
Fatih Terim, antrenor Galatasaray

Articol de GSP - Publicat luni, 23 martie 2020 21:33

Fatih Terim (66 de ani), antrenorul celor de la Galatasaray, a fost depistat pozitiv cu coronavirus, a anunțat acesta printr-o postare pe rețelele de socializare. Acesta a condus antrenamentele echipei din Turcia până acum 4 zile.

Tehnicianul a anunțat pe contul personal de Twitter faptul că a fost depistat pozitiv cu COVID-19 și că se află la spital. În consecință, toți jucătorii, printre care și Florin Andone, și membrii staff-ului tehnic de la Galatasaray vor fi testați pentru coronavirus.

„Conform testelor făcute astăzi, rezultatul meu pentru coronavirus a fost pozitiv. Sunt pe mâini bune la spital. Nu vă faceți griji. Urmează să comunicăm curând”, a scris acesta.

Ultimele informații despre Covid-19 în România

Citește și alte știri despre coronavirus:

Recomandări de la Orlando Popa, antrenor la Reggiana și scouter în Italia: „Izolați-vă și lăsați-vă hainele la ușă!”

Ultima oră » Ce persoane au prioritate la testarea pentru coronavirus în România și ce se întâmplă cu ratele la bănci

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close