INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

Fatih Terim, declarații de ultimă oră: „Moruțan la Galata? Imposibil pe banii ăștia!”

Fatih Terim, antrenor Galatasaray // foto: Imago
Fatih Terim, antrenor Galatasaray // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 august 2021 20:13 / Actualizat duminica, 01 august 2021 20:38

Fatih Terim (67 de ani), antrenorul lui Galatasray, l-a contrazis pe Gigi Becali, patronul de la FCSB, care declarase că transferul lui Olimpiu Moruțan este „99% rezolvat”.

Sâmbătă, Gigi Becali anunța că transferul lui Moruțan la Galatasaray este făcut în proporție de 99%. „Înseamnă că s-au hotărât să dea 10 milioane de euro! Mie, cine mi-a spus a zis că 99% e făcut. Știu că lui Terim îi place mult de el și că numărul 10 vrea să i-l dea lui”, a transmis latifundiarul pentru ProTV.

Fatih Terim, despre transferul lui Olimpiu Moruțan: „Ne este imposibil”

La o zi distanță, Fatih Terim, antrenorul Galatei, a dezmințit că transferul ar fi rezolvat. Mai mult, Terim afirmă că suma cerută de FCSB, de 10 milioane de euro, este „imposibil de atins”.

„Pe Moruțan l-am urmărit pentru prima dată în 2017. Grupul nostru de scouteri a urmărit un meci împotriva celor de la Juventus București, când el juca la Botoșani. Poate dacă am fi avut atunci o echipă în a doua sau a treia ligă, l-am fi adus pentru ca el să se dezvolte aici.

Atunci era vorba despre o sumă mică de bani, acum se vorbește de sume foarte mari. Este un jucător care ne place foarte mult, dar ne este imposibil să atingem acea sumă. Îmi place de el, cred că va deveni și mai bun în următorii ani”, a transmis Terim, citat de Sabah.

Impresarul lui Moruțan: „Încă o echipă este interesată concret de Olimpiu”

Între timp, Florin Vulturar, impresarul lui Moruțan, susține că un club din vestul Europei este interesat „concret” de clientul său.

„Nu ascund faptul că de două zile a apărut încă o echipa din vestul Europei interesată concret de Olimpiu”, a declarat Vulturar pentru ProTV.

Prin declarațiile sale, Terim a întărit ceea ce Burak Elmaz, președintele Galatei, spusese în această dimineață. Acesta a făcut public faptul că „noi nu avem nicio inițiativă în acest transfer din cauza costului lui Moruțan”. Altfel spus, la 10 milioane de euro, cât vrea patronul FCSB, nu se face.

„Becali crede că noi, executivii Galatei, stăm și așteptăm jucătorii patru ore în lobby. Suntem la curent cu mișcările sale pe piața transferurilor și cu presiunea pe care încearcă s-o creeze. Dar noi trebuie să fim raționali”, a comentat, nervos, și managerul Özgür Işıtan Gün.

2,8 milioane de euroeste cota de piață a lui Moruțan, potrivit Transfermarkt.com

Fatih Terim, declarații de ultimă oră: „Moruțan la Galata? Imposibil pe banii ăștia!”
Olimpiu Moruțan, FCSB

Citește mai multe știri despre FCSB:

Gigi Becali i-a enervat pe turci » Oficialii lui Galatasaray au luat foc după ce patronul FCSB a anunțat transferul lui Moruțan

Dezvăluiri incredibile » Cum l-a furat Gigi Becali pe Andrei Vlad: datorie achitată la cămătari!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (16)
ovidiu1
ovidiu1  •  02 August 2021, 17:37

4-5 milioane merita dar 10 nu., mai trebuie sa creasca.

qcod
qcod  •  02 August 2021, 00:09

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

catalin_cj
catalin_cj  •  01 August 2021, 22:37
Postat de albertinhoo pe 01 August 2021, 20:57

Cota lui Morutan reala este undeva la 8 milioane de euro, au existat anonimi de prin Scandinavia sau Polonia transferati pe 6 milioane in medie. Un jucator tanar si foarte tehnic, deci eu cred ca minim 8 milioane, dar cum joaca la STEAUA cota lui putea sa fie la fel de bine si vreo 12... 10 in momentul asta in care echipa a ratat grupele! Eu as plati cu ochii inchisi 6 pe el. Pai Morutan daca confirma, o sa fie vandut de Galata de la 20 in sus. Insa Galatasaray adica turcii se pare ca nu au bani. Probabil oferta e din Bundesliga sau Ligue 1, posibil chiar Italia, si cred ca se va concretiza pentru ca Inter se interesa de el. Posibil sa fie un club serios din Franta, daca nu un club mediu din Germania sau un Sassuolo.

8mil euro? Baiete aberezi maxim. Cu 4-5vse vand sarbi si croati tineri si de valoare. Nu petarde.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează