INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

Fatih Terim vrea un internațional român la Galatasaray! L-ar înlocui pe Belhanda

Fatih Terim îl vrea pe Vlad Dragomir
Fatih Terim îl vrea pe Vlad Dragomir

Articol de - Publicat vineri, 29 mai 2020 16:16

Vlad Dragomir (21 de ani), mijlocașul român al Perugiei, dorit de Genk, Benfica și cinci echipe din Italia, e vizat să-l înlocuiască la Galatasaray pe Belhanda.

Fatih Terim ar putea antrena alt român din sezonul viitor la Galatasaray. Dacă Florin Andone are deja bagajele făcute, întorcându-se la Brighton, Vlad Dragomir este atras de un transfer în Super Lig. Cotidianul turc Fanatik scrie că „Cim Bom Bom” l-a trecut printre priorități pe lista de achiziții pe mijlocașul de 21 de ani al Perugiei și negocierile cu echipa din Serie B s-au intensificat. 

Vlad Dragomir, dorit la Galatasaray

Acesta e văzut ca o soluție, după ce, aproape sigur, Galata se desparte în vară de marocanul Belhanda. 2 ani la Arsenal U18 și U23 Internaționalul nostru de tineret are însă mai multe oferte primite în lunile de întrerupere. 

Fatih Terim vrea un internațional român la Galatasaray! L-ar înlocui pe Belhanda

Cinci ar fi doar din Italia, Genoa, Udinese, Sampdoria, Empoli plus Cagliari, dar variante de luat în calcul mai sunt Benfica și Genk, fosta echipă a lui Ianis Hagi și Screciu. Cotat la trei milioane de euro, Dragomir a jucat două sezoane la "tineretul" lui Arsenal, iar din vara lui 2018 s-a dus la Perugia. 

VIDEO / Președintele Klaus Iohannis dă undă verde sportului: „Competițiile se pot relua de la 1 iunie, dar fără spectatori!”

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Un arbitru important din Liga Campionilor a fost arestat după o orgie! Poliția a confiscat cocaină și arme

Fiul „Regelui”, lăudat în Belgia! „Ianis Hagi poate deveni o legendă la Rangers. Vă imaginați un gol decisiv, în ultima etapă, împotriva lui Celtic?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează