INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SCOȚIA

Fiul „Regelui”, lăudat în Belgia! „Ianis Hagi poate deveni o legendă la Rangers. Vă imaginați un gol decisiv, în ultima etapă, împotriva lui Celtic?”

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 mai 2020 15:53

Belgianul Dieter Van Tornhout, fost fotbalist la Kilmarnock, actualmente antrenor secund la Mechelen, crede că Ianis Hagi (21 de ani) poate deveni o legendă la Rangers. 

Ianis Hagi nu a reușit să se impună la Genk, dar soarta i-a surâs. A prins un transfer în Scoția, iar Dieter Van Tornhout crede că din acest punct cariera lui va exploda. 

Ianis Hagi poate deveni erou în Scoția

„Eu am devenit erou la Kilmarnock după ce am plecat de la Celtic. Cred că Ianis poate face același lucru la Rangers, în fotbal situația se poate schimba de la o clipă la alta. Vă puteți imagina, ultimul meci al sezonului, un derby Old Firm, cu Rangers și Celtic la egalitate de puncte în fruntea clasamentului. Hagi vine atunci și marchează dintr-o lovitură liberă, în ultimul minut. N-ar deveni o legendă a lui Rangers dacă s-ar întâmpla așa ceva? Fotbalul îți oferă multe șanse de a deveni erou. Susțin ideea că Hagi va avea succes total la Rangers”, a opinat Van Tornhout.

Erou pentru Kilmarnock

Dieter Van Tornhout a intrat în istoria celor de la Kilmarnock datorită golului marcat în finala Cupei Ligii din 2012. Formația lui s-a impus atunci în fața lui Celtic, scor 1-0. A fost singura reușită a belgianului în tricoul lui Kilmarnock

VIDEO / Klaus Iohannis dă undă verde sportului: „Competițiile se pot relua de la 1 iunie, dar fără spectatori!”

Citește și alte știri despre Ianis Hagi:

Ianis Hagi a fost anunțat oficial de Rangers! Prima reacție a „decarului” naționalei și a lui Gerrard

Gică Hagi radiază de fericire după transferul lui Ianis la Rangers: câți bani ia Viitorul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
iung811
iung811  •  29 Mai 2020, 22:43
Postat de Gigli Papastratos pe 29 Mai 2020, 18:04

Mai draga gsp-ule, tu scrii ineptiile astea dupa dictare? Adica il lauda dupa ce s-au rugat sa scape de el? Adica dupa ce au acceptat un pret de curtea scolii? Hai mai tavarase, ca nu toti am fost scosi cu forcepsul de cap. Lasati osanalele gratuite si incercati ceva ziaristica adevarata, chiar daca riscati sa fiti biciuiti de feudalitatea constanteana. Va place atit de mult pozitia de echer in care va tine parintele neincoronat al odraslei nationale? Demonstrati ca sunteti vertebrate, ce dracu, ca doar n-or fi admise doar moluste in presa scrisa.

Vorbeste frumos, te cenzureaza imediat astia. Bravo, sunteti cei mai buni!!! E bine asa?

enigmaticul
enigmaticul  •  29 Mai 2020, 19:52

Ha, ha, ha, după ce au scăpat de el, acum spun că poate deveni o ”legendă”. Da bre, poate deveni că doar și cei de la Rangers au bănci de rezerve, așa cum și voi ați avut pentru puiul de rege!! Sunt tare curios dacă va sta măcar un an acolo, adică nu dacă va sta, voiam să spun dacă va juca (titular în echipă).

nicolaedobrin
nicolaedobrin  •  29 Mai 2020, 19:22
Postat de lake1001 pe 29 Mai 2020, 16:53

De o jumătate de oră stau şi îmi imaginez golul lui Ianis ...şi nimic. Văd mai mult cum străluceşte banca de rezerve. P.S. Ianis a fost dat tot cu înprumut , la fel ca la Genk. Dacă confirmă, atunci se negociază. Restul sunt aberaţii.

Cica se face si un film SF, despre cum da Ianis gol in prelungiri si castiga Rangers campionatul.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează