INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

FC BARCELONA // Pep Guardiola a făcut anunțul: „Acolo se va retrage Lionel Messi”

Pep Guardiola alături de Lionel Messi, pe vremea când spaniolul era antrenorul Barcelonei
Pep Guardiola alături de Lionel Messi, pe vremea când spaniolul era antrenorul Barcelonei

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 februarie 2020 20:36

Pep Guardiola (49 de ani), antrenorul lui Manchester City, a declarat că Lionel Messi (32 de ani) își va încheia cariera la FC Barcelona.

Nu vreau să vorbesc despre jucătorii altor cluburi. Messi este al Barcelonei. Cred că acolo se va retrage, aceasta este și dorința mea”, a declarat Guardiola în cadrul unei conferințe de presă.

Scandal la Barcelona

„Sincer, nu-mi place să fac lucruri de genul ăsta, dar cred că fiecare dintre noi trebuie să își vadă de atribuțiile lui și să-și asume deciziile. Jucătorii trebuie să-și vadă de ce se întâmplă pe teren. Noi suntem primii care recunosc când nu jucăm bine.

La fel trebuie să facă și oamenii din conducere: să-și asume responsabilitățile și să-și asume deciziile pe care le iau. Când se vorbește despre jucători ar trebui să se dea și nume, altfel se aruncă în toți cu noroi și sunt alimentate lucruri care se spun și nu sunt adevărate”, a scris Messi pe Instagram, unde a postat o captură de pe site-ul sport.es, publicație care l-a intervievat pe Abidal.

FC BARCELONA // Pep Guardiola a făcut anunțul: „Acolo se va retrage Lionel Messi”

Eric Abidal declarase că „mulți jucători nu erau mulțumiți de Valverde și nu prea mai munceau la antrenamente”, fără să numească pe cineva. Reacția lui Messi vine și după ce Abidal l-a atacat și pe Xavi Hernandez, fostul lor căpitan, despre care a spus că și-a inventat oferta de a antrena Barcelona după demiterea lui Valverde.

vezi și:

VIDEO Steven Gerrard, la picioarele lui Ianis Hagi: „E impresionant. Un tip foarte puternic!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
10210683961003053
Dan-Cristian Lucaciu  •  08 Februarie 2020, 04:47

***: n-a facut nici un anunt, si-a spus omul o parere. Hai pa.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează