INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

FC BARCELONA // Viitorul lui Ter Stegen e în aer! Conflict cu Leo Messi + Ce i-a spus unui jurnalist catalan a surprins pe toată lumea

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 martie 2020 18:38

Ziaristul Lluis Canut a făcut câteva dezvăluiri despre situația portarului Ter Stegen, 27 de ani, la Barcelona.

„Un jurnalist a vorbit acum câteva zile cu Marc Andre ter Stegen pentru a-i oferi posibilitatea de a publica o biografie anul viitor, dar portarul german a respins oferta, cu scuza că nu știa dacă va mai fi la Barcelona anul viitor”, a spus Canut, citat de As. 

De asemenea, la meciul cu Real Madrid, 0-2 pe „Bernabeu”, Ter Stegen a ieșit în evidență prin faptul că nici un coechipier nu s-a apropiat să-l felicite după o paradă extraordinară în fața lui Isco

Această atitudine ar veni după ce la începutul anului au apărut informații despre un posibil conflict între el și Messi, la antrenament. 

Au surprins și declarațiile lui Ter Stegen de la începutul sezonului, când a criticat jocul echipei după un 2-1 cu Slavia Praga: „Nu am jucat la nivelul la care trebuie, nu am făcut lucrurile bine. Din fericire am luat 3 puncte, dar trebuie să vorbim între noi despre aceste lucruri”.

Bătăi de cap pentru Klopp » Liverpool are mari probleme

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
103798407052226
 •  04 Martie 2020, 20:34

MARA IA VEZI TATA,CA SI STEGAN ASTA E PE TEAVA SI VINE FARA SUMA DE TRANSFER ! CE BUN V-AR FII ASTA IN POARTA,LANGA BALGRA SI DEAC !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează