INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FCSB

FCSB. Ce gafă a făcut Gigi Becali! A refuzat o vedetă de la CFR Cluj

Gigi Becali, finanțator FCSB
Gigi Becali, finanțator FCSB

Articol de GSP - Publicat marti, 06 octombrie 2020 14:13 / Actualizat marti, 06 octombrie 2020 14:53

Valeriu Răchită (50 de ani), fost fundaș al Stelei, a dezvăluit că i l-a propus lui Gigi Becali (62), finanțatorul celor de la FCSB, pe Paulo Vinicius (36), fundaș central la CFR Cluj.

Paulo Vinicius este una dintre piesele de bază ale angrenajului lui Dan Petrescu. În cei 3 ani petrecuți la echipa din Gruia, a demonstrat că este foarte capabil pe partea defensivă și că are și valențe ofensive, fiind autorul unora dintre cele mai importante goluri din istoria recentă a ardelenilor. Răchită a dezvăluit că i l-a propus pe brazilian lui Gigi Becali, în momentul în care acesta nu trecea printr-o perioadă bună la CFR.

„Eu i-am spus lui Gigi Becali de un an de zile să-l ia pe Vinicius de la CFR Cluj. Se putea discuta cu impresarul sau cu cineva de la CFR, are totuși 35 de ani. Ar fi fost o soluție pentru FCSB. A avut și CFR Cluj momente mai proaste și se putea dispensa de el. Era în perioada în care nu prinsese lista UEFA”, a declarat Răchită la PRO X.

Valeriu Răchită: „Cred că Ghiță ar fi o soluție pentru FCSB”

Ulterior, Răchită a venit cu o nouă recomandare pentru FCSB: Virgil Ghiță, stoperul celor de la Viitorul. „Eu acum îl aștept pe Ghiță de la Viitorul să explodeze, să fie un lider. Îmi place foarte mult de el și cred că ar fi o soluție pentru FCSB”.

1.2 milioane de eurovalorează fundașul în vârstă de 22 de ani, potrivit Transfermarkt

650.000 euroeste cota de piață a lui Paulo Vinicius, conform Transfermarkt

113 meciuria adunat fundașul brazilian la CFR Cluj. A înscris 14 goluri

FCSB. Ce gafă a făcut Gigi Becali! A refuzat o vedetă de la CFR Cluj
Paulo Vinicius, CFR Cluj

Citește mai multe știri din Liga 1:

Valeriu Iftime a dat cărțile pe față » Câți bani a primit FC Botoșani pentru Ofosu și Dugandzic

Transferurile lui Contra, desființate de un stelist: „Ce caută aici? Dinamo se ia după Transfermarkt? E fabulos ce se întâmplă!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
883135188391540
Popa Corneliu  •  06 Octombrie 2020, 16:11

Becali, cu pricipiile lui de"comersant", incearca sa construiasca o echipa de jucatori autohtoni, tineri cu valoare, dar sa si sa poata obtine performanta si beneficii cu banii lui, nu de la Primarie sau Prefectura, Departamente sau... "Servicii". Vivi, esti mort fara generalul Dumbrava! Postacii de serviciu a lu' cfrcluj1897***, gen... Alice Popa sunt deja in fibrilatie!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

116538290032900
Alice Popa  •  06 Octombrie 2020, 15:48

Transfer imposibil. Vinicius e catolic si face cruce altfel!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează