INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREGĂTIRE

Emoții pentru FCSB? Viitoarea adversară din Europa a impresionat astăzi

CSKA 1948 a învins-o pe Aris într-un meci amical // sursă foto: Facebook @ ЦСКА 1948/ CSKA 1948
CSKA 1948 a învins-o pe Aris într-un meci amical // sursă foto: Facebook @ ЦСКА 1948/ CSKA 1948

Articol de - Publicat duminica, 09 iulie 2023 21:01 / Actualizat duminica, 09 iulie 2023 21:24

CSKA 1948 Sofia, viitoarea adversară a FCSB-ului în Conference League, a câștigat ultimul meci amical disputat înaintea noului sezon. Bulgarii au învins-o pe Aris Salonic cu 2-0 într-un meci disputat în Grecia.

CSKA 1948 Sofia, echipa pe care FCSB o va înfrunta în turul 2 preliminar din Conference League, pe 26 iulie, respectiv 3 august, a înregistrat rezultate mixte în meciurile de pregătire din această vară.

Bulgarii au remizat cu Maribor (1-1), au învins-o pe Sepsi OSK (3-1) și au pierdut cu Dinamo Zagreb (2-3), apoi cu Panathinaikos (0-1). În ultimul meci amical al verii, disputat astăzi cu Aris Salonic, viitoarea adversară a vicecampioanei României a lăsat o impresie bună.

Șumudică vrea să se răzbune! Intervenție-maraton la TV: „Rapidistul Șumudică a murit! Am refuzat de două ori o pălărie de bani de la FCSB. Dacă mă sună Gigi, mă duc și pentru un fes!”
RAPID
Șumudică vrea să se răzbune! Intervenție-maraton la TV: „Rapidistul Șumudică a murit! Am refuzat de două ori o pălărie de bani de la FCSB. Dacă mă sună Gigi, mă duc și pentru un fes!”

CSKA 1948 Sofia, victorie impresionantă în ultimul amical al verii

CSKA 1948 a învins-o pe Aris cu 2-0, cu ambele goluri înscrise în primul sfert de oră din repriza secundă: Stoyan Stoichkov a punctat în minutul 48, Georgi Rusev în minutul 59.

O primă repriză echilibrată, în care CSKA 1948 nu a strălucit, l-a provocat pe antrenorul Atanas Ribarski să efectueze mai multe schimbări. Înlocuirile au dat roade, pentru că CSKA a rezolvat meciul în primele 15 minute ale părții secunde.

Echipa de start a celor de la CSKA 1948, potrivit publicației Sportal.bg: Ganev - Gurishta, Petrov, Eliton, Orachev, Chochev, Tsenov, Rusev, Tals, Kirilov, Vutov

CSKA 1948 Sofia va începe sezonul următor pe 15 iulie, cu un meci în deplasare contra lui Levski.

CSKA 1948 a încheiat sezonul precedent de campionat pe locul 3 în Bulgaria, sub campioana Ludogorets și rivala locală CSKA Sofia. Aris, echipa învinsă astăzi, a fost a cincea cea mai bună formație a Greciei sezonul trecut.

Mai multe știri de actualitate:

Gigi Becali: „M-am rugat ca Șumudică să nu semneze cu Rapid!” » Condiția pentru a-l aduce la FCSB

Dinamo, „transfer” într-o poziție cheie » Cea mai nouă mutare realizată de „câini”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează