INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA - MAROC

Federația de fotbal din Argentina pierde 450.000 € din cauza lui Leo Messi

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 25 martie 2019 17:48

Leo Messi (31 de ani) s-a accidentat în amicalul pierdut de Argentina cu Venezuela, scor 1-3, și va rata înfruntarea cu reprezentativa din Maroc. 

Messi s-a întors cu ghinion în tricoul „pumelor”. Federația de fotbal din Maroc a stipulat clar în contractul pentru amicalul cu Argentina de marți că Leo Messi trebuie să joace cel puțin 70 de minute pentru a plăti suma integrală de un milion de euro. Absența cvintuplului Balon de Aur înseamnă reducerea sumei cu 450.000 de euro. 

Meciul amical dintre Maroc și Argentina se joacă marți, de la 21:00. Cele două reprezentative s-au mai întâlnit o singură dată în istorie, într-un amical disputat în 2004, scor 1-0 pentru sud-americani.

129de selecții are Messi la „naționala” Argentinei, pentru care a marcat 65 de goluri

Vezi și: 

Lionel Messi, revenire de coșmar la națională după 8 luni » Alt eșec și altă accidentare!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
bazinga
bazinga  •  25 Martie 2019, 20:27

Groaznic....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează