INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Riscă 12 etape de suspendare » Vedeta lui Real va primi o sancțiune drastică după ce și-a lovit un adversar cu pumnul!

Federico Valverde // Foto: Imago
Federico Valverde // Foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 17 aprilie 2023 17:27 / Actualizat luni, 17 aprilie 2023 17:53

Mijlocașul uruguayan Federico Valverde (24 de ani) nu va mai fi judecat de Comisia Anti-Violență pentru pumnul aplicat lui Álex Baena (21 de ani), în parcarea stadionului „Bernabéu” după eșecul cu Villarreal (2-3), de pe 8 aprilie.

Luarea unei decizii în cazul Valverde întârzie. Comisia Națională Anti-Violență, care trebuia să dea azi un verdict pentru incidentul grav petrecut în parcarea stadionului „Bernabéu”, după eșecul lui Real Madrid cu Villarreal (2-3), nu s-a pronunțat și a pasat responsabilitatea spre Comitetul de Competiții. 

Acest for va începe procedurile pentru a stabili sancțiunea sportivă care se impune a fi aplicată lui Federico Valverde pentru pumnul dat lui Álex Baena pe 8 aprilie..

Continuă scandalul în La Liga! Jucătorul lovit de Valverde s-a dus la poliție: „Minciuni pentru a justifica o agresiune” + Replică tulburătoare a soției agresorului
SPANIA
Continuă scandalul în La Liga! Jucătorul lovit de Valverde s-a dus la poliție: „Minciuni pentru a justifica o agresiune” + Replică tulburătoare a soției agresorului

Villarreal nu a depus plângere împotriva lui Federico Valverde

Cotidianul Marca scrie că pedeapsa pentru mijlocașul uruguayan al campioanei Europei și al lumii poate fi între 4 și 12 meciuri, ceea ce ar afecta grav evoluțiile sale în LaLiga, de la momentul pronunțării. Suspendarea exactă în acest dosar va depinde de mărturia celor două părți. 

Villarreal nu a depus o plângere, iar Comitetul are însă obligația de a acționa la primirea raportului de la Comisia Națională Anti-Violență.

Alex Baena l-a reclamat la poliție pe Valverde

Dosarul constă în reclamația depusă de Baena la o secție de poliție din Castellón și raportul care s-a deschis după incidentul de pe Bernabéu. 

Termenul de judecată nu este scurt și, potrivit surei citate, se așteaptă minimum o lună și jumătate pentru a cunoaște sancțiunea definitivă pentru jucătorul blanco, interval de timp în care acesta va putea continua să evolueze în echipa lui Ancelotti. 

Mutarea deciziei la Comitetul de Competiții este considerată ca un avantaj pentru Valverde, întrucât judecarea după noua Lege a Sportului i-ar fi atras o sancțiune de la o lună la șase luni pentru agresiune fizică.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Scene incredibile în Ligue 1 » Fanii lui Angers și-au dat pantalonii jos la penalty

Viitorul lui Messi a fost decis » Președintele Barcelonei a lămurit misterul printr-un singur cuvânt

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează