INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Continuă scandalul în La Liga! Jucătorul lovit de Valverde s-a dus la poliție: „Minciuni pentru a justifica o agresiune” + Replică tulburătoare a soției agresorului

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de - Publicat marti, 11 aprilie 2023 11:16 / Actualizat marti, 11 aprilie 2023 11:49

Alex Baena (21 de ani, Villarreal) dezvăluie că, după ce a făcut plângere la poliție în urma conflictului cu Federico Valverde (24, Real), el și familia lui au primit amenințări cu moartea. Mina, soția lui Valverde, reacționează: „Imaginează-ți cât am îndurat și, după ce am reușit să depășesc totul, cineva îți zice că ai profitat de o nenorocire. Mi se rupe sufletul”.

De sâmbătă seară, după ce Fede Valverde l-a lovit cu pumnul în față pe Alex Baena, în parcarea stadionului „Santiago Bernabeu", după Real - Villarreal 2-3, acesta e subiectul principal în Spania.

„Bijuteria” Barcelonei în Premier League! Primele negocieri-șoc pentru Gavi
FC BARCELONA
„Bijuteria” Barcelonei în Premier League! Primele negocieri-șoc pentru Gavi

Alex Baena: „Minciunile dor mai mult decât loviturile”

Apropiații uruguayanului au explicat că reacția violentă a fost declanșată de cuvintele provocatoare ale adversarului: „Plângi acum, că fiul tău nu se va naște!". În contextul în care soția lui Valverde, Mina, are o a doua sarcină dificilă, iar la începutul anului a fost aproape să piardă copilul. Cuvinte pe care Baena i le mai spusese o dată, pe 19 ianuarie, la duelul din Cupă.

Jucătorul lui Villarreal neagă însă tot, criticându-l pe Valverde. „Nu există nicio dovadă că eu am zis asta. A fost folosită o nenorocire pentru a justifica o agresiune și minciunile dor mai mult decât loviturile", a comentat mijlocașul în vârstă de 21 de ani pe social media, dezvăluind că „suferința familiei mele nu poate fi nici reparată, nici justificată. Amenințări, insulte, chiar și mesaje în care ni se dorea moartea". A confirmat la final că „am făcut plângere la poliție. Justiția va își va îndeplini misiunea".

Soția lui Federico Valverde: „Cuvintele dor mai mult decât orice lovitură”

Postarea lui Alex Baena a fost urmată de replica Minei. „Imaginează-ți că, la 14 săptămâni de sarcină, ți se spune că nu se va mai naște copilul, că are o trisomie incompatibilă cu viața, că poți avea opțiunea avortului sau să aștepți teste invazive ale căror rezultate ies după o lună. 

Imaginează-ți că te pregătești să ți se explice că vei naște un copil mort, că recuperarea e rapidă și că, în două, trei luni vei putea încerca din nou. Imaginează-ți că, în acest timp, pe rețelele sociale mi se aduceau condoleanțe zvonindu-se că am pierdut sarcina, deși nici eu nu știam. Imaginează-ți cât am îndurat și, după ce am reușit să depășesc totul, cineva îți zice că ai profitat de o nenorocire. Mi se rupe sufletul. Cuvintele dor mai mult decât orice lovitură", a scris soția lui Fede.

Soția lui Federico Valverde: „Sunt limite pe care nu ar trebui să le trecem”

Transmite că „nu am incitat niciodată la violență și îmi pare rău de amenințările primite, dar să citesc că profit de o nenorocire mă rănește. Există un Dumnezeu care vede totul. Se deschide însă o rană care nici nu se vindecase, pentru că nu mă voi liniști până când copilul nu se va naște. Sunt limite pe care nu ar trebui să le trecem".

A încheiat astfel: „Familia este întotdeauna înainte de orice. Și, am spus mereu, fotbalul este cel mai puțin important dintre cele mai importante lucruri".

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

„Bijuteria” Barcelonei în Premier League! Primele negocieri-șoc pentru Gavi

Cassano continuă scandalul cu Mourinho: „N-am luat bătaie de la Livaja. Iar tu iar te-ai făcut de râs, la fel cum se fac echipele tale”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (8)
arnautull
arnautull  •  12 Aprilie 2023, 00:17
Postat de inshallah pe 11 Aprilie 2023, 21:15

Pune mâna pe carte, lasă gsp-ul și atitudinea de vigilantes-smardoi!

hai sa pui tu mana, te astept

inshallah
inshallah  •  11 Aprilie 2023, 21:15
Postat de arnautull pe 11 Aprilie 2023, 11:56

Tu ti-ai expus familia la ce pateste, daca stateai in banca ta si nu aruncai cu vorde de ***, nu o incasai. Ai incasat-o si tu ai iesit sa te plangi, sa te autovictimizezi. Uite ca Valverde e la o echiopa cu multi fani si are si fanii din tara lui, personali sa zicem asa, din milioanele alea segasesc 10-20 de *** sa arunce cu vorbe si amenintari. Cica mereu ce cauti , aia gasesti, asa ca ciocu mic, cam ai caracter de ***, d-ala tare in gura si atat, cand e la face to face...........fugi la politie

Pune mâna pe carte, lasă gsp-ul și atitudinea de vigilantes-smardoi!

inshallah
inshallah  •  11 Aprilie 2023, 21:10

E ca in anumite grupari de la noi din anumite etnii: puțină școală, multă social media, puțină gândire, multă stima de sine fără vreo bază, puțină educație, multă violență, puțin substrat logic, multă emoție preistorica.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează