INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Fenerbahce, aproape să transfere un mijlocaș de la AC Milan

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Catalin DumitrescuJURNALISPORT - Publicat joi, 24 noiembrie 2016 14:38

Jose Ernesto Sosa e la un pas să se despartă de AC Milan, după ce nu a fost folosit decât de 5 ori în acest sezon.

Fostul jucător al lui Beșiktas, 31 de ani, adus de Galliani pentru a întări linia de mijloc a rossonerilor, nu a intrat prea des în vederile lui Montella, nereprezentând tipul de jucător pe care acest și-l dorea.

Există un interes al lui Fenerbahce pentru mijlocașul milanez și există și disponibilitatea lui Sosa de a reveni în Turcia, dacă reușește să ajungă la o înțelegere financiară cu bașkanii lui Fener.

În ceea ce privește Milanul, după ce a cheltuit 7,5 milioane euro cu aducerea jucătorului, probabil va dori undeva între 5,5 și 6 milioane pentru a-l vinde turcilor.

Fenerbahce este în căutarea unui număr 10 cu fantezie care să dinamizeze jocul de atac al formației de malul Bosforului.

Conform site-ului turc aslanarenasi.com, Sosa ar fi putut face parte și dintr-o tranzacție mai complexă care viza un schimb cu Snijder, de la Galatasaray, dar se pare că aceasta are, totuși, puține șanse de a se realiza. Ea a fost luată în calcul datorită interesului Galatei de a scăpa de costurile mari generate de fotbalistul olandez.

Nu este exclusă nici varianta împrumutării jucătorului cu opțiune de cumpărare la final. Jucătorul este evaluat de site-ul transfermarkt.de la 8 milioane euro.

surse: transfermarkt.de, milanlive.it, aslanarenasi.com

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează