INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  UNGARIA

FERENCVAROS - UJPEST 1-0 // VIDEO + FOTO Atmosferă ULUITOARE la derby-ul Ungariei: ultrașii au „incendiat” stadionul!

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 octombrie 2019 17:20

Ferencvaros- Ujpest, unul dintre cele mai puternice derby-uri ale Ungariei, încheiat 1-0, a beneficiat de o atmosferă irespirabilă în tribunele Groupama Arena din Budapesta.  

Duelul din teren, animat de un singur gol, a fost eclipsat total de atmosfera irespirabilă creată de ultrașii celor două echipe. Galeriile lui Ferencvaros și Ujpest au abuzat de materialele pirotehnice și au produs un ambient incredibil .

În total, 18.759 de oameni au asistat la derby-ul care a împărțit Ungaria în două aseară. Vezi mai jos câteva fotografii din infernul creat de ultrași la Budapesta:  

+9 FOTO

Vezi și: 

STANDARD LIEGE - GENK 1-0 // Felice Mazzù despre Ianis Hagi: „Oh là là! Dacă jucam fără el, aş fi fost omorât"

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
luisharcsa
luisharcsa  •  20 Octombrie 2019, 20:07
Postat de zizu pe 20 Octombrie 2019, 19:50

Știi povestea cu drobul de sare?

Raman la idea ca asemenea manifestari sunt periculoase,cu ,sau fara drob de sare.Eu nu as permite asa ceva.Riscul este prea mare.

zizu
zizu  •  20 Octombrie 2019, 19:50
Postat de luisharcsa pe 20 Octombrie 2019, 19:26

*** iresponsabili.As suspenda stadionul pe vreo 5 etape,si amenzi cat cuprinde.Ceea ce au facut este extrem de periculos, in caz de incendiu , puteau muri oameni.

Știi povestea cu drobul de sare?

catalynn
catalynn  •  20 Octombrie 2019, 19:41
Postat de idi53 pe 20 Octombrie 2019, 19:06

Daca s-ar fi intamplat asta in campionatul nostru meciul era de mult oprit!Sa recunoastem ca a fost o atmosfera f frumoasa!

Superb, așa se trăiește un derby adevarat nu cu fcfcsbisti pufulețari in tribuna!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează