INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Acuzații grave împotriva unui fotbalist de la Real Madrid: „A lovit o femeie cu pumnul și piciorul!”

Ferland Mendy, primul din dreapta // foto: Imago Images
Ferland Mendy, primul din dreapta // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 noiembrie 2021 12:38 / Actualizat vineri, 19 noiembrie 2021 13:10

Jurnalistul francez Romain Molina (30 de ani), specializat în investigații, a lansat o serie de acuzații grave la adresa lui Ferland Mendy (26), fundașul stânga al clubului Real Madrid.

În urmă cu 3 ani, când evolua la Lyon, Mendy i-ar fi arătat organel genital și ar fi lovit cu pumnul și cu piciorul o femeie în cap, în timp ce aceasta zăcea la pământ. Femeia ar fi ajuns la urgențe cu o traumă la cap în urma loviturilor. 

Încă două acuzații de viol împotriva lui Benjamin Mendy de la Manchester City! Când începe procesul
ANGLIA
Încă două acuzații de viol împotriva lui Benjamin Mendy de la Manchester City! Când începe procesul

Jurnalistul susține că le-a prezentat cazul unor publicații internaționale de renume, care nu au dorit să investigheze situația, fiind vorba de un jucător al lui Real Madrid.

Acuzații grave împotriva lui Ferland Mendy 

Joi, după ce Ferland Mendy s-a plâns de rasism pentru că a fost asociat cu Benjamin Mendy, fotbalist acuzat de viol, Molina a distribuit postarea fundașului de la Real Madrid și a scris: „Total de acord cu tine, este scandalos. Așa cum este și să lovești o femeie după ce i-ai arătat organul genital!”

Anterior, tot în spațiul online, el lansase acuzațiile dure la adresa lui Ferland:

„Lyon a acoperit totul”

În 2018 Ferland Mendy a lovit o femeie cu pumnul și piciorul în cap în timp ce aceasta era la pământ și i-a arătat organul genital. S-a întâmplat la hotelul Mercure Champs-Elysees, din Paris. Femeia pe care Mendy a abuzat-o violent a ajuns la urgențe într-un spital din Rouen.

Am prezentat cazul către două publicații internaționale majore, dar au spus: «Nu, e prea „fierbinte”, e vorba de Real Madrid...». Mendy are o problemă serioasă cu alcoolul, a fost prins conducând beat când era la Le Havre, înainte de acest scandal sexual.

Lyon știa despre acest caz, dar a acoperit totul pentru a-l vinde la Real Madrid”, susține Molina. 

El a adăugat că victima ar fi fost amenințată să renunțe la acțiunile legale împotriva fotbalistului, ceea ce ar fi făcut într-un final.

Ferland Mendy a fost transferat de Real Madrid în iulie 2019, în schimbul a 48 de milioane de euro. Prestațiile sale au fost extrem de apreciate, apărătorul de bandă adunând 76 de meciuri, 3 goluri și 4 pase decisive pentru clubul „blanco”.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Scandal uriaș la polonezi! Lewandowski a filmat un documentar și a fost la petrecerea unui miliardar când juca naționala! „O sinucidere spectaculoasă”

Steven Gerrard, fără teamă înainte de debutul în Premier League: „Vor pune presiune pe mine, dar abia aștept”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
leu.mr
leu.mr  •  19 Noiembrie 2021, 14:35

Mai sapati, mai sapati...sint convins ca veti descoperi ca atunci cind avea vreo 6 anisori i-a tras o palma unei fete.

leu.mr
leu.mr  •  19 Noiembrie 2021, 14:34
Postat de minos3 pe 19 Noiembrie 2021, 13:43

O simpla intrebare: daca agresiunea a avut loc la Paris cum a ajuns persoana la un spital din Rouen?

Nu mai aveau locuri libere la Paris !

minos3
minos3  •  19 Noiembrie 2021, 13:43

O simpla intrebare: daca agresiunea a avut loc la Paris cum a ajuns persoana la un spital din Rouen?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează