INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  POLONIA

Scandal uriaș la polonezi! Lewandowski a filmat un documentar și a fost la petrecerea unui miliardar când juca naționala! „O sinucidere spectaculoasă”

Robert Lewandowski// foto: Imago
Robert Lewandowski// foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 19 noiembrie 2021 11:00 / Actualizat vineri, 19 noiembrie 2021 11:52

Căpitanul Robert Lewandowski (33 de ani) și-a luat liber de la națională la ultimul meci din preliminarii. Fără el, Polonia a pierdut și, după acest 1-2 cu Ungaria, nu va mai fi cap de serie la tragerea la sorți pentru barajul CM.

Încă de duminică, 14 noiembrie, federația a anunțat că Robert Lewandowski urma să nu joace în ultimul meci din grupă, luni, acasă, cu Ungaria. Selecționerul Paulo Sousa a acceptat să-l odihnească pe căpitan, după ce, pe 12 noiembrie, marcase două goluri la 4-1 în deplasarea din Andorra.

Lewandowski a filmat un documentar și a fost la petrecerea unui miliardar când juca naționala!

Numai că dezvăluirile ulterioare au încins atmosfera. S-a aflat că golgeterul naționalei și al lui Bayern a petrecut duminică noapte, împreună cu soția sa Anna, la ziua de naștere a miliardarului Rafal Brzoska, iar a doua zi a filmat pentru documentarul realizat de Amazon despre cariera sa, ce va apărea în 2022.

Polonia a pierdut partida, învinsă de Ungaria (1-2), a ratat șansa de a fi printre capii de serie la tragerea la sorți a barajului CM și a ieșit scandal la Varșovia.

„Decizia de a menaja pe cineva la jocurile din noiembrie a fost complet greșită. Dacă Lewandowski avea nevoie de o pauză, putea sta cu Andorra. Erau motive. Și călătoria obositoare, și gazonul artificial. Dar la un meci decisiv? 

Sunt dezgustat să aflu că alegerea echipei e făcută în funcție de interesele personale. Iar selecționerul Sousa, care a acceptat totul, nu mai înseamnă nimic pentru mine”, a protestat ex-internaționalul polonez Marcin Zewlakow la TVP Sport.

Glume în vestiar: „Lewandowski să se gândească deja la ce meci vrea să se odihnească în martie”

Criticați de fani și presă, Lewandowski și federația au dat miercuri un comunicat, în care vârful lui Bayern susține că nu a refuzat niciodată să joace pentru națională, numai că jurnaliștii au contestat și mai aprig acest gest, considerându-l „o monstruozitate PR”. „Cu această explicație a absenței împotriva Ungariei, Lewandowski s-a împușcat într-o sinucidere spectaculoasă”, a scris Lukasz Godlewski pentru ziarul Sport.

În vestiarul naționalei, au început glumele. Unul dintre jucători ar fi spus că „Robert trebuie să se gândească deja la ce meci vrea să se odihnească în martie”. Când sunt programate semifinalele și finalele play-off-ului pentru Qatar 2022.

Lewandowski era un simbol pentru mine. Credeam că și dacă ar fi trebuit să vină în miez de noapte din Madagascar pentru națională, ar fi făcut-o! După tot ce s-a întâmplat, sunt dezgustat.

-Marcin Zewlakow, fost internațional polonez

În mintea mea, nimic nu se leagă. Naționala Poloniei e gata de ultimul meci din preliminarii, iar căpitanul, golgeterul și cel mai bun jucător alege să se ducă împreună cu soția sa la o petrecere. Rușinos! 

-Michal Zichlarz, jurnalist la Sport

Citește și:

Fostul coleg al lui Neuer, declarat mort și ulterior „înviat”, a fost condamnat la închisoare!

Ianis va fi pregătit de un fost mare golgeter al lui Bayern » Atuul noului manager de la Rangers pentru ofensivă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
dragdim
dragdim  •  19 Noiembrie 2021, 14:24

Să-l dea la schimb cu Pușcaș!

depeche
depeche  •  19 Noiembrie 2021, 13:01

Can ai un astfel de jucator intr-o nationala sub mediocra, mai faci valuri ca si-a luat si el un liber? Ia sa isi ia liber ca Tatarusanu, sa vada polonezii ce capi de… serie or sa fie :)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează