INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIVERPOOL

Fernando Torres: "Nu plec de la Liverpool indiferent de consecinţele crizei în care e clubul" :X

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 iunie 2009 00:00

Atacantul spaniol al lui Liverpool, Fernando Torres, a afirmat că nu se gândeşte să plece de la Liverpool, deşi clubul are datorii şi a înregistrat pierderi sezonul trecut, relatează News of the World.

"Nu există nicio altă echipă în Europa unde aş vrea să fiu. Simt că putem să avem rezultate speciale şi sunt încântat că pot să evoluez la acest club. Jucătorii foarte buni nu ar semna contracte noi, în cazul în care nu ar avea încredere că vin vremuri bune. Mă aştept ca Liverpool să cucerească multe trofee în anii care vor urma", a spus Torres.

Gruparea engleză le-a prelungit în ultimele luni contractele lui Steven Gerrard, Dirk Kuyt, Daniel Agger şi Rafael Benitez. "Antrenorul ştie ce vrea şi care sunt compartimentele pe care vrea să le îmbunătăţească în sezonul viitor, iar indiferent de decizie, vom şti că este cea mai bună. Avem încredere în el şi obiectivul nostru este să câştigăm. Trebuie să ne dorim să fim cei mai buni din Anglia şi din Europa", a adăugat atacantul spaniol.

El a spus că nu este panicat din cauza pierderilor financiare pe care le-a înregistrat formaţia şi nici fanii nu trebuie să fie îngrijoraţi din cauza acestui lucru. Proprietarii clubului trebuie să achite până la 24 iulie un împrumut de 350 de milioane de lire sterline, dar ei vor să obţină o amânare pentru 6 luni.

"Toţi cei de la club îşi doresc să fim cât mai buni, chiar mai buni decât Barcelona. Vrem să avem acelaşi succes ca în anii '70-'80", a adăugat jucătorul, care i-a lăudat pe colegii lui de la echipa naţională, Iniesta şi Xavi, despre care a spus că sunt printre mai buni mijlocaşi din lume.

NewsIn

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
donadryan
donadryan  •  18 August 2009, 18:28

Dupa ce sezonul trecut au terminat cu 7 victorii la rand, cred si eu ca aree incredere. Liverpool e un club special. Alonso si Owen au fost singurii prosti care si-au dorit sa plece de pe Anfield. Cine-si mai aduce aminte de faptul ca si Gerrard a vrut sa plece acum cativa ani, pentru ca era dezastru la club, si nu castigau nimic? Insa l-au convins sa ramana si datorita lui si a altora au castigat LC si acum se bat la campionat. Gerrard este un adevarat caracter!

 •  14 Iulie 2009, 06:45

YOU'LL NEVER WALK ALONE

 •  08 Iunie 2009, 17:26

jucator profesionist, de admirat

Vezi toate comentariile (3)
Comentează