INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RETRAGERE

VIDEO Fernando Torres a făcut un anunț capital: „După 18 ani emoționanți, a venit momentul să-mi închei cariera”

Fernando Torres se apropie de sfârșitul unei cariere de excepție // FOTO: Guliver/Getty Images
Fernando Torres se apropie de sfârșitul unei cariere de excepție // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat vineri, 21 iunie 2019 12:15

Fernando Torres, 35 de ani, campion mondial și dublu campion european cu Spania, a anunțat pe rețelele de socializare că nu mai continuă cariera de profesionist. 

În ziua de azi, orice decizie importantă se anunță mai întâi pe rețelele de socializare. Așa a făcut și Fernando Torres.

La 35 de ani, după aproape două decenii la cel mai înalt nivel, spaniolul devenit campion mondial și dublu campion continental cu Furia Roja în acei patru ani irepetabili (2008-2012) a dezvăluit că nu mai continuă contractul la clubul japonez Sagan Tosu. Pentru el, acesta este sfârșitul carierei.

"Am ceva important să vă spun. După 18 ani emoționanți, a venit momentul să mă opresc", le-a transmis el celor 7,3 milioane de followers de pe Instagram. "Duminică, 23 iunie, voi avea o conferință de presă la Tokyo pentru a explica toate detaliile. Ne vedem atunci".

 
F9T

Hola a todos, estoy haciendo este video porque tengo algo muy importante que anunciaros. Después de 18 años apasionantes, ha llegado el momento de poner punto y final a mi carrera. El próximo domingo día 23 a las 10:00 de la mañana, hora local en Japón, tendré una rueda de prensa en Tokio donde daré a conocer todos los detalles y contestaré a vuestras preguntas. Nos vemos allí. Hi everybody, I’m making this video because I have something very important to announce. After 18 exciting years, the time has come to put an end to my football career. Next Sunday, the 23rd at 10:00 a.m., local time in Japan, I will have a press conference in Tokyo where I will explain all the details and answer your questions. See you there.

Publicată de Fernando 9 Torres pe Joi, 20 iunie 2019

Născut la Fuenlabrada, la 22 de kilometri de Madrid, Fernando a descoperit de mic Atlético, bunicul său fiind mare fan "colchonero". A crescut la Academia clubului madrilen, a debutat la prima echipă când avea doar 17 ani și a jucat, în două perioade, 404 meciuri, depășind cu mult bariera celor 100 de goluri (129).

Transferat la Liverpool, Torres a fost iubit pe "Anfield", un super golgeter fără trofee însă. Și a ajuns la Chelsea, unde a câștigat în două sezoane consecutive Liga și Europa League.

De un an, se transferase în Japonia, la Sagan Tosu. Sfârșitul carierei era deja foarte aproape. S-a încheiat acum.

260 de goluria marcat Fernando Torres în 747 de meciuri jucate la echipele de club în întreaga carieră

110 selecțiia adunat Fernando la naționala Spaniei, pentru care a înscris 38 de goluri

5 cluburia avut Torres de-a lungul carierei: Atlético, Liverpool, Chelsea, Milan și Sagan Tosu

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
victor33
victor33  •  21 Iunie 2019, 13:57

La echipa de club la care a avut cel mai slab randament a castigat cele mai importante trofee, dar, chiar si asa, a fost extrem de iubit pe Stamford Bridge.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează