INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FIFA

FIFA investighează 15 transferuri bănuite de nereguli

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 septembrie 2009 00:00

Federația Internațională de Fotbal ( FIFA) anchetează 15 transferuri efectuate de către cluburi importante din Anglia, iar oficialii din Premier League sunt nemulțumiți că Federația Engleză de Fotbal (FA) a retrimis dosarele pentru anchetă, potrivit Mail on Sunday.

Cele 15 dosare au fost transferate către forul mondial încă din ianuarie 2008, fără ca reprezentanţii Premier League să fie anunţaţi. Oficialii FIFA au explicat că aceste cazuri au fost nerezolvate după ce s-a pornit o anchetă referitoare la transferurile cu probleme din perioada 2004-2006.

Transferurile în cauză ar fi între echipe din străinătate şi cele din Anglia, iar presa scrie că toate cluburile implicate sunt din prima ligă. Unul dintre reprezentanţii Ligii a spus că ar fi "nepotrivit" să comenteze în acest moment, în timp ce purtătorul de cuvânt al FA a confirmat existenţa anchetei FIFA, dar nu a precizat care sunt transferurile.

"Toate cazurile nu sunt sub jurisdicţia Federaţiei Engleze de Fotbal. FIFA analizează şi mai multe cazuri recente primite de la FA. Potrivit regulamentelor, acestea vor intra în atenţia Comitetului Disciplinar al FIFA", a spus unul dintre purtătorii de cuvânt al forului mondial de fotbal.

Playtech: Ce s-a întâmplat, de fapt, la nunta de cristal a Anamariei Prodan cu Laurențiu Reghecampf. Chiar ea a mărturisit


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează