INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FIORENTINA - JUVENTUS 0-0

FIORENTINA - JUVENTUS 0-0 // Campioană dezorientată » Cu un Cristiano Ronaldo neputincios, Juve s-a încurcat cu Fiorentina și ar putea fi depășită de Inter

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 septembrie 2019 18:16

Juventus s-a încurcat azi pe terenul Fiorentinei, scor 0-0, într-o partidă din etapa a 3-a din Serie A. Bătrâna Doamnă, campioană en-titre în Serie A, poate pierde șefia în clasament dacă Inter Milano se impune azi cu Udinese. 

Ceva parcă nu se mai leagă în jocul atât de compact cu care Juve ne obișnuise în ultimele sezoane. După victoriile chinuite reușite cu Parma, 1-0, și Napoli, 4-3, campioana, care a evoluat într-un nespecific echipament alb-roșu, a jucat cu turațiile la minimum azi, în deplasarea de la Fiorentina. 

Iar Cristiano Ronaldo, omul în care fanii lui Juventus își pun atâtea speranțe, a fost în aproape toate duelurile anihilat de arțăgoșii fundași ai Fiorentinei, o echipă care visează la un sezon măreț.  

Doar posesia a fost de partea lui Juve în meciul  de pe Stadio Artemio Franchi. În rest, Fiorentina a dominat la capitolul ocazii de gol (15 versus 5) și șuturi pe poartă (8 versus 4).    

Pentru Fiorentina a evoluat încă din primul minut Frank Ribery, francezul de 36 de ani venit de la Bayern Munchen. Fost jucător important în naționala Franței, acesta a reprezentat în permanență un pericol pentru apărarea lui Juventus, nereușind însă să se lipească la gol. 

Insuccesul de la Firenze a avut repercusiuni. Inter a avansat pe primul loc al clasamentului, după ce a învins-o în această seară pe Udinese, scor 1-0.

Azi, Juventus l-a avut pentru prima oară pe bancă pe tehnicianul Maurizio Sarri. Antrenorul venit de la Chelsea n-a putut sta pe bancă în primele două etape din cauza unei pneumonii supărătoare care l-a ținut la pat.

Echipele de start:  

Fiorentina: Dragowski - Caceres, Milenkovic, Pezella - Lirola, Pulgar, Castrovilli, Badelj, Dalbert - Chiesa, Ribery 
Antrenor: Vincenzo Montella 

Juventus: Szczesny - Danilo, Bonucci, de Ligt, Alex Sandro - Khedira, Pjanic, Matuidi - Costa, Higuain, Ronaldo  
Antrenor: Maurizio Sarri

Stadion: Artemio Franchi, Firenze 
Arbitru: Massimiliano Irrati

Vezi și:

VIDEO Jurgen Klopp râde de stadionul lui Napoli: „Sper să putem face măcar un duș”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
univ_craiova1
univ_craiova1  •  14 Septembrie 2019, 19:26

Zici ca au fost antrenați de Papura, nimic nicio idee de joc, varza murata și stricata toți, sa ai asemenea jucători și sa nu dai 1 gol pffff jalnici

cneius
cneius  •  14 Septembrie 2019, 19:18

"Insuccesul de la Firenze poate avea repercursiuni în clasamentul din Serie A." Exprimare bombastica, este doar etapa a III-a !!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează