INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FIORENTINA - LAZIO 1-2

FIORENTINA - LAZIO 1-2 // VIDEO Franck Ribéry a bruscat un tuşier şi riscă 4 etape de suspendare!

Articol de - Publicat luni, 28 octombrie 2019 11:23

Fiorentina a pierdut meciul cu Lazio, scor 1-2 în etapa a noua din Serie A, iar Franck Ribery (36 de ani) a avut prim-planul după meci, când a încasat cartonașul roșu după fluierul de final al partidei.

Faza care a decis meciul de la Florenţa a generat un mare scandal. Antrenorul Montella şi jucătorii său s-au plâns de un fault neacordat de Guida ce a precedat golul lazial, marcat de Immobile.  

Franck Ribéry, aflat pe bancă după înlocuirea cu Boateng din minutul 75, s-a înfuriat cel mai tare şi l-a bruscat pe asistentul Passeri, iar Gazzetta dello Sport scrie că francezul riscă o suspendare de patru etape!  

„Arbitrul mi-e dator cu o cafea. A fost fault clar al lui Lukaku la Sottil şi nu înţeleg de ce nu a apelat a VAR. Nu este prima oară când o păţim anul ăsta. Sunt nervos, pentru că nu pot accepta o asemenea eroare gravă când avem asistent video. Dacă acela nu e fault, când se fluieră? Şi puteam primi un penalty la Lazzari în prima repriză”, s-a revoltat tehnicianul viola, Vincenzo Montella.  

VIDEO // Incidetul dintre Ribery și arbitru

VIDEO // REZUMATUL MECIULUI FIORENTINA - LAZIO

VEZI ȘI:

AL-HILAL - AL NASR 1-2 // Răzvan Lucescu, prima înfrângere în campionat: „Eşec dureros, dar nu e timpul pentru acuzaţii. Aceşti jucători s-au calificat în finala Ligii”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează