INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FIORENTINA - ROMA 1-4

Fiorentina - Roma 1-4 // VIDEO Lunetistul Aleksandar Kolarov » Cel mai bun executant de lovituri libere din elita Europei, după Lionel Messi

Articol de - Publicat sambata, 21 decembrie 2019 12:58

Stângul sârbului Aleksandar Kolarov (34 de ani, fundaș stânga) nu a iertat-o nici pe Fiorentina, în pericol să îl piardă pe antrenorul Vincenzo Montella (45 de ani) după eşecul de ieri, 1-4 cu Roma. A fost a treia reuşită din „directă" în acest sezon. Doar Leo Messi (32 de ani) îl întrece (4) în campionatele de elită.

AS Roma pune presiune pe rivala Lazio, atacând podiumul Seriei A, după succesul clar repurtat aseară, 4-1 la Florenţa. Într-un meci în care Džeko a deschis scorul şi a oferit două pase decisive, cel mai frumos gol l-a reuşit însă Aleksandar Kolarov.

Fundaşul sârb de 34 de ani a ajuns la cinci goluri în acest campionat, dintre care 3 sunt din lovituri libere. Stângul său magic l-a păcălit pe Drągowski. Doar Leo Messi îl depăşeşte pe jucătorul giallorossilor în actuala stagiune din Top 5 campionate Europa. Argentinianul are patru din astfel de execuţii.

Vine Spalletti sau Prandelli?

Fiorentina ar putea începe 2020 cu un alt antrenor. Cu numai două puncte în ultimele şapte etape, Vincenzo Montella poate fi demis în următoarele ore de preşedintele Commisso.

„Sunt mândru de echipa mea, simt c-am situaţia sub control şi pot rezolva criza. Am nevoie însă de un atacant!", se apără tehnicianul. Variantele pentru a-l substitui sunt, conform Corriere dello Sport, Spalletti, Prandelli, Di Biagio, Iachini sau Ballardini

Rezumat video » Fiorentina 1-4 Roma

VEZI ȘI:

Hoffenheim - Dortmund 2-1 // Lucien Favre își critică jucătorii: „E o tâmpenie, am șutat în loc să centrăm”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează