INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FIORENTINA

Fiorentina vrea să-l văndă pe Osvaldo. Ajunge la Roma?

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 ianuarie 2009 00:00

Atacantul argentinian Pablo Daniel Osvaldo poate pleca de la Fiorentina în această lună, iar mai multe cluburi italiene sunt interesate de transferul său, potrivit agentului fotbalistului, informează Laroma24.it

"Voi fi în Italia la începutul perioadei de transferuri şi voi discuta cu oficialii formaţiei viola despre Osvaldo. Ştiu că Fiorentina nu vrea să-l împrumute, ci sunt dispuşi să-l vândă. Pe de altă parte, oficialii şi-ar dori să-l păstreze în cazul în care îl vor vinde pe Giampaolo Pazzini, dar acum rămâne de văzut ce se va întâmpla", a explicat agentul lui Osvaldo, Dario Decoud.

AS Roma a fost printre primele cluburi care şi-au exprimat interestul în privinţa transferului atacantului, deoarece căpitanul Francesco Totti este accidentat. "Au existat contacte cu Fulham, West Ham şi alte cluburi care vor să-l transfere. Lui i-ar plăcea să rămână la Florenţa, dar este complicat, pentru că are prea rar şansa să joace. Roma este un club important, dar şi acolo trebuie să se lupte pentru postul de titular. Ştim că antrenorul îl apreciază, dar eu nu am discutat nimic oficial cu ei", a adăugat impresarul.

Pablo Daniel Osvaldo are 22 de ani şi evoluează la Fiorentina din 2007, după ce a mai jucat la Huracan, Atalanta şi Lecce.

Lotul Fiorentinei se află în cantonament la Marbella, iar vineri jucătorii au efectuat primul antrenament.

NewsIn

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
 •  02 Ianuarie 2009, 15:58

Fiorentina vrea să-l văndă pe Osvaldo. Ajunge la Steaua?asta trebuia sa fie titlul.Voi va pricepeti la dastea:))

 •  02 Ianuarie 2009, 15:38

bey gesepe, dar fara sa puneti intrebari (idi oate) in titlu nu puteti? Sa presupunem ca milionul vostru de cititori on-line scriu ca "DA, va ajunge la Roma", ce se va intampla? Le scrieti celor de la Fiorentina despre dorinta cititorilor on-line?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează