INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FLAMENGO - RIVER PLATE

FLAMENGO - RIVER PLATE // Sărbătoare încheiată crunt în Brazilia: Poliția a tras cu gloanțe de cauciuc și gaze lacrimogene, 23 de fani sunt în spital

Articol de - Publicat luni, 25 noiembrie 2019 15:14

Flamengo a cucerit în două zile și Copa Libertadores, și titlul în Brazilia, cum nu s-a mai întâmplat din 1963 în Țara Cafelei. La Rio, parada campionilor s-a terminat cu ciocniri violente între fani și poliție. 

În două zile, Flamengo a realizat cea mai bună performanță din istoria clubului. Sâmbătă a cucerit Copa Libertadores (2-1 cu River), iar duminică a devenit campioana Braziliei, chiar și fără să joace. 

Palmeiras a pierdut în fața lui Grêmio și a rămas la 13 puncte în spate, la fel ca Santos, când mai sunt doar patru etape înainte de final. O „dublă” unică pentru echipa carioca, a doua pentru fotbalul din Țara Cafelei, după Santos, în 1963. Au trecut 56 de ani. 

23 de fani au ajuns la spital 

Sute de mii de fani roș-negri au umplut bulevardul Presidente Vargas pentru parada eroilor lui Jorge Jesus. Dar sărbătoarea s-a încheiat cu un război de stradă între suporteri și poliția militară.  

Ultrașii au atacat forțele de ordine cu pietre și sticle, primind un răspuns și mai dur. Gaze lacrimogene, spray cu piper și gloanțe de cauciuc. Pe lângă bastoane pe spate!  

23 de susținători ai lui Flamengo au ajuns la spital. Viața lor nu este însă în pericol.

Vezi și: 

FLAMENGO - RIVER PLATE, COPA LIBERTADORES // VIDEO + FOTO Finală fabuloasă: Gabriel a întors scorul în minutele 89 și 90+2! Flamengo, primul trofeu după 38 de ani

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează