INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Flavius Daniliuc a semnat cu o echipă din Serie A. Destinație-surpriză pentru austriacul cu origini românești

Flavius Daniliuc FOTO: Imago
Flavius Daniliuc FOTO: Imago

Articol de - Publicat luni, 29 august 2022 16:33 / Actualizat luni, 29 august 2022 16:36

Flavius Daniliuc (21 de ani) s-a despărțit de OGC Nice și a semnat cu Salernitana. Italienii vor plăti 5 milioane de euro pentru fundașul austriac cu origini românești.

Flavius Daniliuc a ajuns azi- dimineață pe aeroportul din Napoli și a plecat la Salerno pentru a efectua vizita medicală. Apoi a parafat actele, potrivit jurnalistului italian Alfredo Pedulla.

Gata, s-a încheiat telenovela! FCSB anunță: „Bun venit, Andrea Compagno!”+ De ce a anulat Becali prezentarea oficială de azi
FCSB
Gata, s-a încheiat telenovela! FCSB anunță: „Bun venit, Andrea Compagno!”+ De ce a anulat Becali prezentarea oficială de azi

Flavius Daniliuc a trecut și prin curtea celor de la Real Madrid

Flavius Daniliuc este fiul unor emigranți români din Suceava. Acesta a început fotbalul la juniorii formației Admira Wacker. Apoi, a trecut pe la academia celor de Rapid Viena. 

În 2011, a făcut pasul spre Academia celor de la Real Madrid, de unde a plecat din motive personale la Bayern Munchen. În cadrul grupării bavareze a fost reprofilat din mijlocaș central în fundaș central, iar în iulie 2020 a fost cumpărat de Nice liber de contract.

24de meciuri a evoluat Flavius Daniliuc sezonul trecut pentru Nice

Oficiali de la FRF au încercat, în trecut, să-l convingă pe Flavius Daniliuc să joace pentru România, dar jucătorul a refuzat.. În 2014, tatăl jucătorului explica pentru GSP motivul refuzului: „Nu va juca niciodată pentru România atâta vreme cât nu se va rezolva problema mafiei din fotbalul de acasă".

8milioane de euro este cota lui Flavius Daniliuc potrivit Transfermarkt.de

CITEȘTE ȘI ALTE ȘTIRI DIN FOTBALUL INTERNAȚIONAL: 

Cristiano Ronaldo și-a dat acceptul pentru transferul la Napoli în tranzacția anului!

Rareș Ilie, criticat: „Sunt foarte dezamăgit”. Și nota 2, cea mai mică primită de el până acum

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
inshallah
inshallah  •  29 August 2022, 20:16

E slab. N-o sa joace nici la rumani, dar nici la austrieci

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  29 August 2022, 17:18

...de unde stie ta su de mafia din fotbalul romanesc ?

alexiosas
alexiosas  •  29 August 2022, 16:49

a fost cumparat de Nice liber de contract....ziceti si voi ca la Mladen cu 600.000 ,ca tot liber de contract l-au cumparat grecii

Vezi toate comentariile (3)
Comentează