INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GSP LIVE

VIDEO EXCLUSIV Scene de neimaginat la transferul unui mijlocaș de la Dinamo: „Am închis-o pe secretară în birou! Dădea cu pumnii în ușă”

Diego Fabbrini la Middlesbrough // FOTO: Guliver/GettyImages
Diego Fabbrini la Middlesbrough // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 02 noiembrie 2020 11:18 / Actualizat luni, 02 noiembrie 2020 13:03

Impresarul Florin Manea a fost prezent la GSP LIVE și a povestit prin ce a trecut când a efectuat transferul lui Diego Fabbrini (31 de ani), actualul mijlocaș al lui Dinamo.

În ianuarie 2016, mijlocașul italian aparținea de Watford, dar era împrumutat la Middlesbrough. Atunci, Manea l-a transferat la Birmingham și a dezvăluit că a trebuit să o țină închisă în birou pe secretara de la Middlesbrough pentru ca aceasta să nu plece acasă și să se poată face transferul.

VIDEO Florin Manea a povestit ce i-a făcut secretarei de la Middlesbrough „Am bagat-o în birou și am închis ușa”

„Am avut probleme la transferul lui Fabbrini, de la Middlesbrough la Birmingham. Watford îl dăduse la Middlesbrough și Birmingham îl voia, iar Middlesbrough trebuia să își dea acordul pentru că mai erau 6 luni din împrumut. Middlesbrough dăduse niște bani pentru împrumut și cerea 100.000 de euro înapoi. Și era să nu se facă transferul. Era ultima zi de transferuri, iar secretara de la Middlesbrough voia să plece acasă.

Watford și Birmingham au ajuns la un acord pentru suma de 1,2 milioane de euro, iar patronul lui Middlesbrough cerea 100.000 de euro. Am vorbit cu Birmingham să-i dea banii ăștia, dar el îi voia de la Watford. Adică o prostie. L-am înjurat la telefon că m-a enervat.

Eu eram la Middlesbrough în birou și am închis-o pe secretară acolo ca să nu plece! Săraca femeie bătea cu pumnii în ușă ca s-o las afară și eu eram la telefon! Mă amenința că va chema poliția. Până la urmă i-am convins pe cei de la Birmingham să-i dea lui Watford 100.000 de euro și cei de la Watford sa spună că banii sunt din partea lor. 

S-a făcut transferul, am descuiat ușa secretarei și i-am zis «Fă repede actele de transfer!». După aceea i-am mulțumit doamnei, i-am dat flori și i-am dat un pix cadou. Era o doamnă extraordinară”, a declarat Florin Manea la GSP LIVE.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:  

Două nume mari ale Olandei s-au certat din cauza lui Dorinel Munteanu: „Nu puteam accepta acea situație”

EXCLUSIV Paul Codrea, interviu incomod despre problemele fotbalului românesc: „Nu puteam accepta ca oamenii puși politic la un club să-mi spună ce să fac!” + povești savuroase din Italia

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
creeperno
creeperno  •  02 Noiembrie 2020, 22:46

Peste 14 zile se face marirea de capital

117160982529853
Mihai Nistor  •  02 Noiembrie 2020, 21:41

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

endeavour
endeavour  •  02 Noiembrie 2020, 15:59
Postat de cyrus pe 02 Noiembrie 2020, 14:47

Nu te-ai săturat să fii prost? prostule.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close