INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Focar COVID-19 la Chelsea, patru jucători în carantină!

Focar COVID-19 la Chelsea, patru jucători în carantină!
Focar COVID-19 la Chelsea, patru jucători în carantină!

Articol de - Publicat joi, 27 august 2020 10:27 / Actualizat joi, 27 august 2020 10:31

Mount, Abraham, Pulisici și Tomori s-ar fi infectat în vacanța petrecută în Mykonos, însă clubul n-a precizat dacă testele le-au ieșit pozitive, respectând doar protocolul sanitar.

Vacanțele în Mykonos aduc numai probleme pentru starurile din Premier League în această vară specială. Dacă Harry Maguire s-a îmbătat și s-a bătut cu poliția, patru jucători ai lui Chelsea care s-au întors din Grecia au intrat direct în carantină la Londra. Mason Mount, Tammy Abraham plus Fikayo Tomori și Christian Pulisici au fost izolați de restul echipei, care și-a reluat antrenamentele din week-endul trecut. Există, scrie The Sun, temeri legate de apariția unui focar în cantonament!

Șapte zile la izolare

Chelsea a evitat s-anunțe dacă testele COVID-19 făcute de cei patru au ieșit pozitive ori negative și a urmat doar recomandările sanitare guvernamentale privind izolarea persoanelor suspecte de o infectare. Tabloidul englez susține însă că sigur ar exista cazuri de coronavirus în lotul lui Frank Lampard. Abraham și Mount au fost convocați de Gareth Southgate la națională pentru meciurile din Nations League și de aceea precauția foarte mare. Conform protocolului, Mykonos nu se află pe lista zonelor "galbene" din Grecia, însă oricine a intrat acolo în contact cu un pozitiv trebuie să stea în izolare minimum 7 zile. Chelsea debutează în campionat pe 14 septembrie, la Brighton.

Condamnarea lui Maguire, anulată!

Harry Maguire a scăpat deocamdată de cazier. Condamnarea de 21 de luni și 10 zile pronunțată de un tribunal din Syros a fost anulată de apelul făcut de avocații căpitanului lui Man. United, iar dosarul se va relua de la zero la o instanță superioară din Grecia, procesul putând dura până la trei ani. Maguire refuză să-și ceară scuze pentru că a lovit doi agenți, i-a insultat și a încercat să le ofere bani să scape de arestare, susține că este nevinovat și că doar s-a apărat în scandalul din Mykonos. Sora acestuia, Daisy, ar fi fost drogată de doi albanezi, dar poliția n-a cercetat situația.

BARCELONA. Lionel Messi, clauză incredibilă în contractul cu Manchester City! Ce s-ar întâmpla după 3 ani

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close